2777
2789

راستش هر چیزی راجبم گفت درست بود هیچ

هر چی گفت هم اتفاق افتاد

ولی یه اتفاقایی بعدش افتاد که دیگه توبه کردم سمت این چیزا نرم

خواهشا نرید

اولاش سبک شده بودم و هنوزم بنظرم یه سبکیی تو بدنم هست ولی نه مثلا قبل

چند روز گذشت 

من و شوهرم که اون موقع نامزدم بود دعواهای بدی داشتیم

در حد مرگگگگگ

سر اینکه چرا شش صبح بهم پیام ندادی و الان نه صبح پیام دادی جوری دعوا کردیم که کاملا جدا شدیم😓🤣

یعنی همینقدر بچگانه

اون زمان حس میکردم یه چیزی تو وجودمه

میدونم خیلیا باورتون نمیشه

ولی بهم میگفت با شوهرت دعوا کن

اون تورو نمیخواد

براش مهم نیستی

مغز مو میخورد

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

همینکه دعوا و جر و بحث بین مون پیش میومد همون لحظه

انگار اون صدا قطع میشد اون سنگینی ولم میکرد

تا دعوا نمیکردم

اذیتم میکرد

سرم داشت میترکید

کاملا سنگین بودم 

و حالم واقعا بد بود

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

تمام اون شبا خواب جن میدیدم

خوابای ترسناک

جوری که از ترس نمیخوابیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ یاد یکی از دوستام افتادم رفت پیش دعا نویس دعا گرفت که مادر شوهرش دخالت تو کارش نکنه همون شب مادر شوهره سر یه چیز الکی موهاش و گرفت و اینقدر زدش 

منم بهش گفتم دعا رو مثل اینکه برعکس نوشته استغفرالله 

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا

چه وحشتناک 

منم میترسم از این چیزا 

دیگه سمتش نرو دختر 

چه دعای بد چه خوب سنگینیش میفته رو زندگیت

این همه ایه قران هست خودت بخون ...

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

از خونمون فراری بودم

خفه میشدم تو خونه

حالم بد میشد

دقیقا بعد اینکه رفتم پیش دعا نویس اینجوری میشدم

همیشه از خونه فرار میکردم

خب  منم دوبار رفتم دوبارم همه چیزوراست گفت البته ف ا ل قهوه بود

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

بعد دیگه تحملم تموم شد

دیگه نمیکشیدم

شروع کردم به بقره گوش دادن

خوابا قطع شد

تو خونه مونم دیگه نمیترسم

😓

ولی همچنان با شوهرم رابطه مون قمر در عقربه