2777
2789
عنوان

تجربه ام از رفتن پیش دعا نویس و اتفاقات بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 40 پست
حضوری نبودمسلمون بودبهم راهکارایی که داد قرآنی بودآبات قرآن و نماز و...

پس چجوری راهکار قرانی اینجوری شد ؟

و اینکه دعا گرفتی که سنگینی اومد؟؟ سرکتاب خالی هم سنگینی میاره؟؟

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

شوهرتون به خودت گلاب اسپری کن مدام به خودت یادعزیزبگو فوت کن سرکه ونمک بزار تو خونه اسپند دود کن دم ...

باشه چشم ممنون

شوهرم اصلا اعتقادی به این چیزا نداره😓

بهش میگم فلان کارو انجام بده

میگه باش و هیچ

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مشکلت حل شد با دعانویس؟و بعد از اینکه سنگینیش رفع شد اثر دعا هم رفت؟

یکی از مشکلاتم آره

الان در حال بقره گوش دادنم فعلا که یکم سنگینی مونده مثل قبل نیست ولی هست هنوز

دعا که نگرفتم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

مادر منم سریه جریانی باهم خوب نبودیم رفته بود دعا گرفته بود ماباهاش خوب بشیم من شوهرم چنان دعوای کرد ...

😓 چه بد

باشه چشم ممنون شوهرم اصلا اعتقادی به این چیزا نداره😓بهش میگم فلان کارو انجام بدهمیگه باش و هیچ

خودت انجام بده چیز نجس نزار توخونه باشه بدنت همیشه تمیز نگه دار این چیزها ببخشید نجس هستن بیشتر سمت شون میاد نمازتو ترک نکن خیلی خوبه خودش گرم کننده بدن کلی فایده نماز خدا چیزی واسه بنده اش الکی نگفته امتحان کن مجانی بخدا ی کم همت کنی حله

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من کاملا حس میکنم گاهی وقتا بعضی کارام کارای خودم نیستچند مدت بقره گوش کردی عزیزم؟وقتی گوش میدادی بی ...

۴۵ روز باید گوش بدی

امروز ۴۵ روزه که گوش دادم

نه سبک شدم

قبلش از خونه میترسیدم ولی همون روز اول ترسم ریخت

حال بدیام رفت

فقط وسطش که رسیدم

یکم حالم بدشد

که اونم خیلی نبود

پس چجوری راهکار قرانی اینجوری شد ؟و اینکه دعا گرفتی که سنگینی اومد؟؟ سرکتاب خالی هم سنگینی میاره؟؟

من دعا نگرفتم

برام دعا گرفته بودن باطلش کرد

و بعد چند وقت حال بدیام شروع شد

همش قرآنی بود

نماز باطل سحر حضرت فاطمه

آیات باطل سحر و

نمیدونم چرا اینجوری شد

اونو نمیدونم

اگه قرانی بود شمارشو میگی لطفا؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اگه قرانی بود شمارشو میگی لطفا؟

من توبه کردم گفتم که😓

بعدم انقدر حالم بد شد

انقدر میترسیدم بی دلیل توبه نکرده بودمم شماره نمیدادم

برام درس عبرت شد

من دعا نگرفتمبرام دعا گرفته بودن باطلش کردو بعد چند وقت حال بدیام شروع شدهمش قرآنی بودنماز باطل سحر ...

خیلی عجیبه 

فقط متوجه نشدم  چیزای قرانی باعث سنگینی شدن یا رفتن پیش اون خانم 

اخه ممکنه اون خودشم یه کارایی کرده وگرنه قران و نماز که باید مانع بشه تازه

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

من توبه کردم گفتم که😓بعدم انقدر حالم بد شدانقدر میترسیدم بی دلیل توبه نکرده بودمم شماره نمیدادمبرام ...

اخه میگی قرانی بوده 

به نظرم حال بدت به اون ربطی نداشته

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️