2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقت کردین وقتی داستان زندگی روتعریف میکنن همیشه دختره خوشگل وقدبلند باخواستگارای فراوونه

چون خوشگلا اقبال ندارن

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

هردوشون بهم رکب زدن دختره بایدمریضیشومیگفت اینکه مجردمیموندبهتربودتاازدواج کنه وطلاق بگیره.... بنظرپسره بخاطرپنهون کاری دختره این کارهارومیکنه که دختره جدابشه

چقدر هردو صادقانه پیش رفتن ام اس ی بیماری غیر قابل درمانه باید قبل عقد مطرح میکردن ...پسر هم باید قی ...

یکی از فامیلمون ده سال بعد از عروسیشون ام اس گرفت.راه دور زندگی می کردن.مامانش اینا یه روز میبینن در میزنن.درو باز می کنن.میبینن تو همون حالت بد بیماری دخترشون رو گذاشتن پشت درو رفتن.حتی بچشو هم بهش ندادن.شوهره هم تو همون ماه ازدواج کرد.

پسره نقاب زد؟؟دختره مریضیشو نگفته پسره ی بار نامزد بوده خب خجالت کشیده دوباره بهم بزنهدوستت مقصره خش ...

نامزدیش فقط پنهان نکرده اون پسر رابطه داره الان با نامزد سابقش 

تو نامزدی گفته بعد عقد که نگفته

دوستم فردای نامزدی ب شوهرش میگه بیماره میتونست همون روز تموم کنه ن بگه مشکلی ندارم دوم اینکه شوهرش ن ...

چرا مقاومت میکنی ؟ دوستت خیلی در حق پسره نامردی کرده ، مریضی رو از قبل باید بگه نه فردای نامزدی ،پسره تحت فشار گفته مشکلی نداره، یه بار نامزدیش بهم خورده ،اینسری هم بهم میزد همه میگفتن مشکل از توئه که هنوز زنو نبردی بهم میزنی ،پسره مجبور شده بگه مشکلی نداره.

بیماری به این مهمی رو پنهون کرده قطعا مقصر اصلیه‌البته کتک خوردن حقش نیست بنده خدا ولی از اول قدم اول رو اشتباه رفته

حتی اقا میتونه شکایت کنه ازش و بدون مهریه و همه چی طلاقش بده

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با اینکه همه جا طرفدار خانوما هستم ولی اینجا کاملا حق رو به رضا میدم 

شاید نامزد نکرده بوده و دوست دختر دوست پسر بودن 

ولی دروغ دوستت قابل بخشش نبود حق نداشت شوهرشو از بچه محروم کنه بااینکه میدونس بارداری سختی پیش رو داره .دیگه پسره وقتی واقعیتو شنیده زده شده و دنبال بهونه بوده دوستتم زود ازدواج کرده تا بیماریش لونره