2777
2789

دوباره شروع کرده خسته شدم از زندگی 

چیکار کنم چرا ترک نمیکنه بین این همه مشکل و بدبختی چرا باید دوباره شروع کنه به کشیدن یعنی من و بچه تو شکمم انقد براش بی اهمیتیم؟

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندساله ازدواج کردی؟چرا اینقد برات مهمه که حرص میخوری ب خاطرش .عادت میکنی عزیزم جوریکه چندسال دیگه میگی به درک بکشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بخاطر سیگار خودتو اذیت نکن گلم

سعی کن با ارامش و وقتایی که آرومه باهاش صحبت کنی، بگو از این ببعد بخاطر نوزادم ن بذار کنار

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اخه سیگار چیزی نیست که ادم راحت ترکش کنه اما تو میتونی بگی خونه سیگار ممنوعه بره دم در بکشش بیاد

من بدم میاد از اینکه شوهرم بکشه خیلی بدم میاد بدم میاد از زندگی با همچین آدمی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره ولی ترک کرده بود یه مدت خیلی زیاد

فکر میکنی ترک نکرده بود یواشکی میکشید

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
چندساله ازدواج کردی؟چرا اینقد برات مهمه که حرص میخوری ب خاطرش .عادت میکنی عزیزم جوریکه چندسال دیگه م ...

هنوز یک سال نشده می‌دونی چون هنوزم دوسش دارم برام مهمه می‌دونی کاش بچه نداشتم حامله نبودم می‌تونستم برم خونه بابام و دیگه نیام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطر سیگار خودتو اذیت نکن گلمسعی کن با ارامش و وقتایی که آرومه باهاش صحبت کنی، بگو از این ببعد بخاط ...

خیلی گفتم بخدا خیلی گفتم فکر کنم اصلا ما براش مهم نیستیم اصلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی اینقدر حساسی رو سیگار ؟ به نظرم فعلا که بارداری بخاطر خودت و حال روحیت بیخیال باش تا بعدا البته ...

تو خونه که نمی‌کشه میره قایمکی می‌کشه میاد از بوش میفهمم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بگم🙈🙈🙈

منم مثل تو بودم

و ناراحت از سیگار کشیدن همسرم

تا تابستون یه فشار عصبی بهم وارد شد

و رفتم یه بسته خریدم و .....

تا همین هفته پیش

البته نه اونجوری 

مثلا هفته ایی ۴ تا ۵ نخ

دیدم بد دارم وابسته ش میشم

ترک کردنش واقعا سخته

تازه من زیاد نبود

شنیدی میگن ترک عادت موجب مرض است

فکر میکنی ترک نکرده بود یواشکی میکشید

یه مدت بود اصلا بو نمی‌داد نفسش اصلا اما الان باز بو میده قشنگ بوی سیگار و حس میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40