2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا شوخی نکن باهاش توی اون دوران خیلی حساسیم😅

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

خونه ساکت. با احترام شب نشینی با نوجوان و خریدن خوراکی های مورد علاقه او 

بیرون بردن نوجوان بعد از انجام تکالیفش

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

فیلم‌های مورد علاقه بچتو و فیلم‌های مناسب سنشو دانلود کن با همدیگه نگاه کنید از عصرونه های خوشمزه حتماً درست کنید با هم بخوری بزن و برقص داشته باشید با همدیگه درد دل کنید وقتایی که نیاز به در دل هست بازی کنید هر از گاهی دوستای خوبشو دعوت کنید

باهم فیلم ترسناک می بینیم و تخمه و مخلفات و.. 

می دونن من می ترسم عمدا انتخاب می کنن😅 لحظه های حساس منو می فرستن زیر پتو و بعد تموم میشه میگن مامان بیا بالا حالا!😂

اهنگ و رقص و پارتی ۳ نفره!

گاهی می زارم اشپزخونه رو به گند بکشن و اشپزی کنن! 🥲

و اونجا رو به خاک و خون می کشن دوتایی! 

حدا جدا هم اشپزی می کنن! 🥲

و..

اول از همه دوستی و ارامش در خانه . خونه باید محل ارامش باشه بعد از اون اصطلاحا پایه باش . توی علایقش حتی خنگ بازیاش .مثلا اهنگ مورد علاقه شو باهاش گوش باهاش فیلم و کارتون ببین کتاب بخون در موردش حرف بزنید اگر مشکلی داره یا احساس بدی داره براش یه مشاور امین و دلسوز باش . بیرون رفتن و گردش و تفریحاتی که دوست داره خوبه ‌ . ضمنا اگر یه ادم امن براش ایجاد کنی خوبه ادم امن یعنی کسی که تو بشناسیش مثلا عمه ای خاله ای کسی . ولی بتونه امین و دوست بچه ات هم قرار بگیره  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
باهم فیلم ترسناک می بینیم و تخمه و مخلفات و.. می دونن من می ترسم عمدا انتخاب می کنن😅 لحظه های حساس ...

خوشحال شدم واسشون🫠

چقد خوبه که پایه ای😁❤️

خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀

پسر15 ساله

برای پسر نوحوان ارتباط با پدرش خیلی مهمه این که دونفره به تفریحات اصطلاحا مردانه برن خیلی مهمه . 

از طرفی پسر نوجوان به استقلالش اهمیت میده اگر بتونی براش راهکارهایی پیدا کنی که کارهایی رو مستقل انجام بده عالیه مثلا بره مدرسه و بیاد یا مثلا برای خونه نون بخره یا مثلا باباش توی یه جای خلوت و امن یکم رانندگی یادش بده این چیزا توی روحیه اش خیلی اثر داره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خوشحال شدم واسشون🫠چقد خوبه که پایه ای😁❤️

ممنون عزیزم 

هرچند سرو کله زدن باهاش گاهی  کلافه کنتده میشه 

ولی خوب  خواسته ها و کارهاشون کاملا طبیعیرهست 

یاد نووجوانی خودم می افتم کوتاه میام .

جلسه گاهی می زارم ومی گم از چیزی یا کاری می کنم ناراحت هستید بگید 

و اکثرا می گن غر نزن !😅

که خییلی کمتر کردم .و رابطه مون هم خیلی بهتر شد