2777
2789
عنوان

در مورد استوری امشب شاهین صمدپور

241 بازدید | 14 پست

سلام خانومها وقت به خیر استوری امشب رو دیدین؟ منظورش از روانشناس 🎩🧢 بردار ( ف ط) کی بود میدونین؟

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه تو روانشناسی هم‌کلاهبرداری داریم آخه 

کاش اسمش رو کامل میگفت بدونیم تو دامش نیوفتیم😬

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!

یه آقاست فک کنم فامیلیش طباطبایی

اگر اشتباه نکنم

فرزاد طباطبایی اسمشه

شاید با اون بوده

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

کنجکاو شدم بدونم‌کیه،، کلا شاهین  صمد پور خیلی پیگیر کلاهبرداراست😁 

مگه تو روانشناسی هم‌کلاهبرداری داریم آخه کاش اسمش رو کامل میگفت بدونیم تو دامش نیوفتیم😬

روان شناس فیک زیاد شده،یعنی طرف با مدرک دیپلم طراحی دوخت پیج روان شناسی زده دوره میفروشه با محتوای غیرعلمی

یا طرف دکتری مثلا مدیریت مالی داره پیج روان شناسی زده حرف غیرعلمی میزنه ملتم باور میکنن

برای همین هس همه جا به همه میگیم به مجازی اعتماد نکنین و هر کی خودش را روان شناس معرفی کرد شماره پروانه اشتغال تخصصیش را بپرسین.خودتونم می تونید اسم و فامیلش را تو سایت سازمان نظام سرچ کنید ببینید شماره پروانه اشتغال تخصصیش بالا میاد یا نه