2777
2789
عنوان

اونایی که توخونشون سوسک دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 40 پست
انتقال بیماری: می‌توانند باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌ها را از طریق مدفوع و بزاق خود منتقل کنند.حساسیت ...

وای خدا دخترم ۵ سالشه وآلرژی داره 😭خدا خیرتون بده من اصلا نمیدونستم برای این چیزا هم ضرره خدا کنه نابود شن شانس نداریم به خدا

انتقال بیماری: می‌توانند باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌ها را از طریق مدفوع و بزاق خود منتقل کنند.حساسیت ...

وای خدا دخترم ۵ سالشه وآلرژی داره 😭خدا خیرتون بده من اصلا نمیدونستم برای این چیزا هم ضرره خدا کنه نابود شن شانس نداریم به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم کشیدم می‌دونم چی میگی ولی یک بار امتحان کن

ممنون عزیزم دستت درد نکنه اونقد زورم میاد که تازه اسباب کشی کردیم اون همه هم پول میدیم که مثلا درآرامش باشیم بعد از وقتی اسباب کشی کردیم کلا درگیر سوسکم خوب یه ماه مستاجر نمیزاشتن اینجا رو سم پاشی میکردن دیگه مگه ما چه گناهی کردیم

وای خدا دخترم ۵ سالشه وآلرژی داره 😭خدا خیرتون بده من اصلا نمیدونستم برای این چیزا هم ضرره خدا کنه ن ...

اره اگه تحقیق کنی میبینی خیلی بیماری های خطرناکی منتقل میشه بهداشت تا میتونی رعایت کن 

آره این ژلا رو تو دیجی کالا هم دیدم حتما اول اینو امتحان میکنم ممنون ازت

عکس اینجا نمیشه ارسال کرد

لینکم بلد نیستم

منتها سوسکهای کابینتی یا همون آلمانی برای ما 

که منزل جدید اومده بودیم

میلیونها خرج تراشید

هرچقد سم پاش میامد اوضاع بدتر میشد

این ژل دوسال پیش ۸۰هزار تومن بود

داخل یه سرنگ زرد رنگ

هرگوشه آشپزخونه یه قطره زدم

بعدش تا یک هفته جنازه سوسک با خاک انداز جمع میکردیم

ولی  دیگه هرگز اثری از سوسک ندیدیم

عکس اینجا نمیشه ارسال کردلینکم بلد نیستممنتها سوسکهای کابینتی یا همون آلمانی برای ما که منزل جدید او ...

خیلی ممنون عزیزم فردا میرم دنبالش خدا کنه اثر کنه اصلا از سم پاشی میترسم