2777
2789
عنوان

اونایی که توخونشون سوسک دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدیم خونه جدید دوتا دیدم میترسم زیاد شه هارپا چجوریه آبکیه ی پماد هم هست اسمشو نمیدونم میز ...

آبکی باید پاشش کنی 

ولی چند ساعت اگه امکانش هست درو پنجره رو بازکن 

البته که زیاد میشن هیچ جونوری مثل اینا تولید مثل نمیکنه 

مطمعنی محوشدن شاید کم شدن

نه تا چند سال همون خونه رو تمدید کردیم کلا دیگه ندیدم تو خونه. در حدی سوسک داشتیم که قبل پهن کردن سفره اونقد سوسکا رو جا ظرفی رژه رفته بودن مجبور بودم مجدد ظرفا بشورم بعد ببرم سر سفره 🤮🤮

نه تا چند سال همون خونه رو تمدید کردیم کلا دیگه ندیدم تو خونه. در حدی سوسک داشتیم که قبل پهن کردن سف ...

یادت باش هیچ وقت وسایل چوبی دست دوم نگیرین 

یه میز گرفتم این بلا سرمون اومد تخم گذاری کرده بودن 

ظرفا رو چیکار کنم ؟؟؟ قبل استفاده آب میکشم کافیه؟؟؟ واقعا بیماری هم دارن؟؟؟؟

انتقال بیماری: می‌توانند باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌ها را از طریق مدفوع و بزاق خود منتقل کنند.

حساسیت و آلرژی: مدفوع، پوست‌اندازی و لاشه سوسک‌ها می‌تواند باعث واکنش‌های آلرژیک و حملات آسم در افراد حساس شود.