2777
2789
عنوان

به یکی گفتم خداروشکر حالت خوبه گفت الان چشمم میزنی 🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 39 پست
حرف اون زشت بوده اما حرف های شما هم دلیلی ب بیان نداشته ینی چی ک خوبی و ب حامله ها نمیایی طرف با خود ...

ما باهم خیلی راحتیم داشتم خوشحالی میکردم که خداروشکر این حالت تهوع اینا نداره چه چشمی میخوام بزنمش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردمبچه چیه آدم حسادت کنه مگه من نازا هستم

خب متوجه شدی دوست نداره از این حرفا نگو.معلومه باهاش صمیمی نیستی این حرفا کسی میزنیه خیلی با طرف صمیمی باشه.چون ممکنه منظورت بد متوجه بشه

خب متوجه شدی دوست نداره از این حرفا نگو.معلومه باهاش صمیمی نیستی این حرفا کسی میزنیه خیلی با طرف صمی ...

بخدا هستیم ولی توقع نداشتم تو جمع این حرفو بزنه

ما باهم خیلی راحتیم داشتم خوشحالی میکردم که خداروشکر این حالت تهوع اینا نداره چه چشمی میخوام بزنمش

ما این مدلی از کسی تعریف نمی‌کنیم 

مثل اینه بری بچه طرف رو ببینی بگی انگار. خوب غذا میخوره انگار خوب سنگین شده خوب این ها زیاده گویی هست و لزومی ب بیانشون نیست و قطعا طرف میگه مرا ب چشم‌ آورد 

نهایت اگر صحبتی در این باره شد بگو خداروشکر .ماشالا چشم بد دور انشاا..

همین

بخدا هستیم ولی توقع نداشتم تو جمع این حرفو بزنه

به نظرم از حرف شما خوشش نیومد درست متوجه شدی .تو زمان بارداری یه مقدار هورمون هاش جا به جا میشه از حرفای معمولی طرف برداشت بدی میکنن.به نظرم دیگه بارداری ش و بچه ش چیزی نگو.