دختری_ازجنس_رویاا مدیر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 505 عنوان کارت ملیتون چه مدت بعد از ثبت نام اومد | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 37 پست من ۲ سال و ۳ ماه هست که ثبت نام کردم اما هنوز نیومده چرا اخه؟ دوستم دیرتر از من ثبت نام کرد برای اون اومده اما من نه!! خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜 1404/08/05 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_ازجنس_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 505 فکرکن من۳سال پیش، توی دوران بلوغ بودم،قیافه م تاالان خیلی فرق گرده😂😂😂😂 من دوران pms بودم یعنی صورتم پر جوش بود😂😂 خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
دختری_ازجنس_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 505 آره آذر ماه دیگه میرم ثبت نام به سلامتی گلم خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 33114 من دوران pms بودم یعنی صورتم پر جوش بود😂😂 فکرکن من اون موقع ابروم یه کم پیوندی بود😐🙄😐 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
دختری_ازجنس_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 505 بابا من کج افتادم داشتم بلند میشدم بعد اون موقع ۱۵سالم بود الان ۲۱ سالمهههه عیب نداره بابا برای همه عکسش بده مهم نیست زیاد خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
عجیبم_غریبم عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2105 عیب نداره بابا برای همه عکسش بده مهم نیست زیاد وحشتناکه بد برای یه لحظشه تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
دختری_ازجنس_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 505 فکرکن من اون موقع ابروم یه کم پیوندی بود😐🙄😐 وای منمممم😂 خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
دختری_ازجنس_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 505 سلام گلم خوبی؟ ببخشید یه سوال داشتم ازت پرستارا حقوقشون چنده؟ من امسال پرستاری قبول شدم اما از وقتی حقوقشون رو شنیدم که میگن نهایت ۱۵ هست واقعا انگیزم کم شده که چرا انقدررر کم بخاطر همین میپرسم خواستم ببینم راسته انقدر کمه@لاوین_هستم خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜