2777
2789
عنوان

فردا میخوام پریود شم چیکار کنم درد نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 61 پست
چقد اثر داره؟یعنی دردت کامل میره؟

آخه مسکن پریود و از تنظیم خارج میکنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی درد زیادی داشته باشی مجبوری قرص بخوریمن میخورم تا حالا پریودیم نامنظم نشده

آها من پریودم قطع میشه 

البته من خیلی درد ندارم امیدوارم پریودات بدون در بشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مفنامیک بخور

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آها من پریودم قطع میشه البته من خیلی درد ندارم امیدوارم پریودات بدون در بشه

من دوسال اول پریودیم درد نداشتم اصلا هیچ حسی نداشتم....ولی سه ساله که دردم شروع شده

خیلیی زیاده.....

من دوسال اول پریودیم درد نداشتم اصلا هیچ حسی نداشتم....ولی سه ساله که دردم شروع شدهخیلیی زیاده.....

عفونت نداری؟

ضرر داره؟

خوب خونریزی باید در حد طبیعیش در هر پریودی باشه دیگه. مفنامیک اسید مانعش میشه واز حالت طبیعی خارجش میکنه. دمنوش اویشن، پونه و چای کوهی هم کمک کننده هست.  ولی اون لقمه کره عسل و دارچین ک گفتم را بخصوص 3 روز اول پریودی برای صبحانه بخور خیلی عالیه و رحمت را پاکسازی میکنه