2777
2789
عنوان

بنظرتون از بلاکی درش بیارم یانه

51 بازدید | 10 پست

یکی یکسال توی رابطه بودم‌وقتی قرار شد رابطمونو جدی کنیم خانوادش مخالفت کردن اونم بهم گفت راضی نمیشن و منم کات کردم باهاش، خیلیم اصرار کرد برنگشتم یه خواستگار دیگ داشتم ک چندماه پیگیر بود ولی جوابشو نمیدادم وقتی دیدم ک با اون آقای اولی امیدی به رابطمون نیست جوابشو دادم و کمی باهاش صحبت کردیم خیلی عاشقانه رفتار میکرد و خیلی برای آینده برنامه میریخت از الان، البته هنوز باید با خانوادش صحبت میکرد

بعد از دوسه هفته که یکبارهم بیرون دیدمش و درمورد شرایط صحبت کردیم اون آقای اولی گفت خانوادم نرمتر شدن و دیگ ب شدت گذشته مخالف نیستن منم دیدم اونو بهتر میشناسم و شرایط ازدواجش هم بهتره از اون دومی، به دومی خیلی یهویی و ناغافل گفتم ما بدرد هم نمیخوریم ،خیلی دوسم داشت بهم گفت بلاکم کن از همه جا که نتونم پیامت بدم منم درجا اینکارو کردم

بعدش خیلی عذاب وجدان گرفتم و نتونستم از فکرش بیام بیرون.بعد دیدم یکی از کارهایی که همش میگفتم باید انجام بدی و نمیداد میگفت نمیتونم حساسم ب این قضیه( مثلا فک کنید کوتاه کردن موی بلند بعد از سالها بلند گذاشتن ) دیدم رفته کوتاه کرده و خیلی متاثر شدم ک بخاطر من اینکارو کرده الانم بلاکه و ادم خوبی بود دلم میخاد از بلاکی درش بیارم حس میکنم بی احترامیه بهش ک تا گفت سریع بلاکش کردم ولی میترسم پیام بده درحالیکه اون آقای اولی الان برگشته ولی معلوم نیس خانوادش نظرشون وی بشه اخرش🥲درش نیارم از بلاکی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دربیاربلاک چرا میکنن خب جواب ندین یا پیام ندین بلاک چرا

خودش گفت بلاکم کن سریعتر

چون میدونست طاقت نمیاره و میخاد اصرار کنه نرم

منم کردم اما دوست ندارم اینکارو بکنم و احساس میکنم کار بدی کردم

درش بیارم از بلاکی؟