2777
2789

ساعت چند معمولا ترم اول کلاس دارن ؟ چند روز در هفته ؟ به نظرتون میشه روزی 4 ساعت ورزش حرفهای انجام داد ؟؟ حتی مثلاً دانشگاه های سخت گیری مثل بهشتی اینا ؟؟من قبول نشدم اما نیاز دارم بدونم واقعا ممنونم ازتون

نه عزیزم نمیشه به هیچ وجه!! روزی نهایت ۲ ساعت بتونی وقت بذاری براش! برادرزادم سال دوم دندونه 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه تا ساعت چند می‌ره آخه

یه روزایی کلاسا زیاده هم صبح میره هم عصر و یه روزایی کمتره! دزسا هم حجمشون زیاده و باید وقت بذاره که بخونه و بتونه پاس کنه ...و وقتی شما روزی ۴ ساعت ورزش حرفه ای انجام میدی دیگه انرژی واسه این حجم از درس خوندن برات می مونه؟؟ بعد از علوم پایه هم درسا تخصصی میشه و درگیری بیشتر و درس خوندن هم بیشتر و کار عملی هم دارن ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

دندون خبر ندارم ولی دوستم پزشکی قبول شد دانشگاه تیپ ۳ روزانه هر روز درحال خوندنه یا کلاس داره صبح میره عصر میاد گاهی. صبح میره شب میاد کلاساش خیلی دقیق نیست تایمش همیشه مشخص باشه احتمالا نمیتونه بره کلاس یا باشگاه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
آها میشه بگین تا چه ساعتی دانشگاهین؟ اگه کار مورد علاقت باشه چی؟

ببینین من تایم مشخصی ندارم اما طرف صبح حدودا تا ۱۱ میرم طرف عصرم دارم خیلی وقتا تایم مشخصی نیست اما حدودی روزی ۱۱ و تا۱۲ ساعت ممکنه باشی دانشگاه زیاد زیادش

یه روزایی کلاسا زیاده هم صبح میره هم عصر و یه روزایی کمتره! دزسا هم حجمشون زیاده و باید وقت بذاره که ...

بابا اونا که دوست من پزشک به میگه همون دو هفته فرجه رو روزی چهار ساعت بخونی تموم میشه دندون که سبک تره واقعا برا امتحان ها فرجه می‌دن  تا ۱۰  شبم باشگاه باشی باز یکی دو ساعت وقت هست بخونی یادت نره چیزی رو 

ببینین من تایم مشخصی ندارم اما طرف صبح حدودا تا ۱۱ میرم طرف عصرم دارم خیلی وقتا تایم مشخصی نیست اما ...

آها اوکی خوب از تایم بینشون هم میشه استفاده کرد دستت درد نکنه عزیزم مرسی