2777
2789

من فقط نوزده سالمه نباید دیسک کمر می‌گرفتم

من ورزشکارم، تازه دانشجو شدم، مجبورم رانندگی زیادی بکنم، ساعت‌های زیادی لازمه که پشت میز بشینم کار کنم

ولی همه اینا رو مجبورم که با یه درد مزمن همیشگی انجام بدم خدای من چقدر بدشانسم چقدر من بدبختم همه زندگیم مختل شده بعضی وقتا ناخودآگاه می‌زنم زیر گریه دیگه

تو رو خدا کسایی که دیسک کمر دارید بگید چطور باهاش کنار اومدید؟ چطور کارهای روزمره و بیرون و اینا رو همه رو با هم هندل می‌کنید؟  

وسایل سنگین بلند نکن وورزش کن این درمورد رو رعایت کن .حوله گرم یا کیسه آبگرم بزار رو کمرت 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بفهمیم دیسک داریم فکر کنم منم دارم . شاید حل بشه نمیشه ؟ 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

به جای اینهمه تاپیک دیسک زدن ، برو پیش متخصص مشورت بگیرا

چرا فکر می‌کنی نرفتم؟

نوبت ام آر آی گرفتم هفته دیگه باید نظر آخرش و بهم بگه

دوست دارم یکی پیدا بشه باهام هم‌دردی کنه وگرنه مشورت‌هام و گرفتم

از لحاظ روحی حالم خوب نیست 

از کجا بفهمیم دیسک داریم فکر کنم منم دارم . شاید حل بشه نمیشه ؟

هیچ‌وقت خوب نمی‌شه، هیج‌وقت.

فقط امیدوار باش که نگرفته باشی...

یه درد مزمن همیشه توی پایین کمرت ینی دنبالچه و باسنت حس می‌کنی که با دراز کشیدن آروم می‌شه

اگه دیسک شدید باشه به پاها و رگ سیاتیک هم می‌زنه

یه مدت برو ورزش در آب عالیه

هیچ کدوم از اینا ورزش در آب و حوله گرم و اینا خوبش نمی‌کنه اگه دیسک گرفتی دیگه تا همیشه داریش ممکنه دردش کم یا زیاد بشه ولی همیشه هست 😭😭😭

هیچ کدوم از اینا ورزش در آب و حوله گرم و اینا خوبش نمی‌کنه اگه دیسک گرفتی دیگه تا همیشه داریش ممکنه ...

اشتباهت همینه . وقتی در اب استخر ورزش میکنی به خاطر این که بدنت در اب هست یه حالت سبکی داری و وزنت و فشاری که روی عضلاتت هست تقریبا صفره . به همین خاطر هر حرکتی که میزنی بدون این که فشار به دیسکت بیاره عضلات اطرافشو اصلاح و تقویت میکنه . به هر حال به نظر من قدم اول در بهبودی امید هست وقتی انقدر نا امیدی ذهنت یاری نمیکنه . هر تلاشی بهتر از اینه که بری زیر تیغ جراحی و ارزش امتحان کردنو داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هیچ‌وقت خوب نمی‌شه، هیج‌وقت.فقط امیدوار باش که نگرفته باشی...یه درد مزمن همیشه توی پایین کمرت ینی دن ...

وای من الان دو سال وقتی زیاد کاز می کنم انگار پام از لگنم دادره میاد بیرون یه دردی حالت شکستگی بهم دست میده 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .