2777
2789
عنوان

قدت و وزن تون چنده بهترین قد چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم من چطورم؟من وزنم ۶۲ هست میخوام بشم ۵۲ نظرت چیه؟

ببین منم هم قد توام و ۵۱ کیلوام

خودم کاملا راضیم و اصلا قصد ندارم اضافه کنم

اما از نظر همهه اطرافیان کمبود وزن دارم و باید چند کیلو اضافه کنم

بخاطر همین سلیقه تو رو نمیدونم اگه هم نظر با من باشی خب میگم ک وزن ۵۲ عالیهه اما ممکنه سلیقت فرق داشته باشه و  بعدا بفهمی هیکل دلخواهت نیست 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

همه گفتن بالای 170🤣🤣🤣

چقدر کندال جنر داشتیم نمیدونستم

این کوتاهای تو خیابون فقط منم؟؟ 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

قد ۱۶۰‌ وزن پنجاه دور کمر ۶۸ ایا خیلی لاغرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه بابا دور کمر من 70 حس میکنم خیلی چاقه

کمر باریک خوبه

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

ممنون متاسفانه دور وبریهام همه ۷۰ کیلو به بالان وبهم میگن خیلی لاغری ازبس گفتن منم باور کردم😔

نه بابا توجه نکنن..ادما گاهی از حسودی زیاد چرت و پرت میگن

اونا اضافه وزن دارن اتفاقا اونا باید لاغر کنن

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

ببین منم هم قد توام و ۵۱ کیلوامخودم کاملا راضیم و اصلا قصد ندارم اضافه کنماما از نظر همهه اطرافیان ک ...

منم کاملا موافقم ولی بهم میگن تو درشتی ۵۲ بشی خیلی لاغر می‌شی 

ببین دور مچ دستم ۱۵.۵ هست شاخص اندازگیری استخون بندی مچ دسته حالا به نطر تو تو خانوما چجوریه؟ یا توجه به این چدن تو شهرمون هنه ریزه میزن میگن درشتم 

اگه دوست داشتی دور مچ خودتم بگی خیلی ممنون میشم😍