2777
2789
عنوان

تو جمع دوستام بهم گفتن چطور با این درآمد زندگی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 39 پست

درضمن والا من که هم پسرم هم دخترمو گذاشتم غیرانتفاعی با اینکه کلی فشار مالی بهم میاد چون اولش که گذاشتم دولتی دیدم معلما بدتر بچه رو از درس زده میکنن الان اکثرا اونایی بچه هاشونو میزارن دولتی که جاره ای نداسته باشن والله نه معلم درس درست حسابی میده نه جو مدرسه دولتی بدرد میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور میکنی از اول مهر چند بار پشتم لرزیده والدین پر توقعپسربچه های شیطونهر روز یه مصدوم میدیم

عزیزم حق داری واقعا ❤️ نمیشه اخر هفته ها توی رشته تخصصیت کلاس خصوصی ورداری ؟ پنجشنبه جمعه ها که تعطیلی . درآمد خیلی خوبی داره

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

یه معلم هست تو اینستاگرام پیج داره از اون درآمد داره تو از تو کلاس فیلم میگیره میزاره یوتیوب و آپارت و اینستاگرام چنل تلگرام برای آموزش معلم ها داره و دوره آموزشی هم میزاره تابستون قبلا مشاور کنکور بوده و دو رقمی و کلاس کنکور و تقویتی هم می هم می زاشته نفیسه بدلی اسمش هست دو تا کتاب نوشته فروخته از اونا هم پول گرفته پیج اینستاگرامش هست میتونین ببینین باید تلاش کنین که ازش پول خوب دربیارین البته اگه واقعا به تدریس علافه داشته باشین

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

عزیزم حق داری واقعا ❤️ نمیشه اخر هفته ها توی رشته تخصصیت کلاس خصوصی ورداری ؟ پنجشنبه جمعه ها که تعطی ...

فعلا که نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم اما تو فکرش هستم

و من دیگر جوان نخواهم شد....

نیروی خدماتی ( آبدارچی ) که تازه پیمانکاری هم هستش تو اداره ما ماهی ۲۳ تومن میگیره ، چه جوری معاون م ...

آیا آبدارچی روزی 5 ساعت مشغول به کار؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فعلا که نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم اما تو فکرش هستم

میتونی توی دیوار پیام بذاری و تبلیغ کنی .از ساعتی ۳۰۰ تا ۴۰۰ و ۵۰۰ هم میگیرن بابت آموزش ...میتونی بگی جلسه اول رایگان ( برای آشنایی با نحوه تدریس و ...) اینجوری برات تبلیغ هم میشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز