2777
2789
وا !!! اسی چقدر عجیبی!من خواهر شوهرم از شیراز با بچه هاش میان غوغا میکنن نزدیک ده روزه میمونن😑ریخت ...

نه بابا ناراحت نیستم 

دوسشم دارم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نه بابا ناراحت نیستم دوسشم دارم

سلام عزیزم نمیدونم دلیل دوست نداشتن شوهرتون چیه قضاوت هم نمیکنم چون من توی زندگیت نیستم ....

اما همیشه آرزوم بود که همسرم با احترام باهام صحبت کنه 

ولی هیچ وقت اینکارو نکرد ،همیشه طلبکار بود و هست 

واویلا اگر غذا باب میلش نباشه فحش زمین و زمانو میده چه برسه غذا نباشه ...

یادم نمیاد آخرین باری که بهم محبت کرده کی هست 

یه آدم خودخواه ،خودرای ،مغرور با چهره ای موجه و مظلوم که نه زنش براش مهمه نه بچش ...

زندگی بقیه گل و بلبل نیست 

به خوبی هاش فکر کن اگر تونستی بپذیرش همین 

امیدوارم خدا درهاشو به روت باز کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نمیدونم دلیل دوست نداشتن شوهرتون چیه قضاوت هم نمیکنم چون من توی زندگیت نیستم ....اما همیش ...

عزیزم 

من مشکلم اینه که از همون اول دوسش نداشتم 

الان هرکاری کنه هم باز همون ادمه.

از این افکار سمی دور شو 

منم با شوهرم ۱۰ سال فاصله سنی دارم و ۱۹ سالگی باهاش ازدواج کردم تا شاید ۱۰ سال اول زندگیم همین حس های تو رو تجربه کردم با اینکه زندگیم خوب بود ناشکری کردم و قدر ندونستم 

پسرم از ده سال پیش به بیماری کبد دچار شد از اون موقع فهمیدم که چقدر خوشبخت بودم و خودم خبر نداشتم 

الانم بازم خداروشکر 

از این افکار سمی دور شو منم با شوهرم ۱۰ سال فاصله سنی دارم و ۱۹ سالگی باهاش ازدواج کردم تا شاید ۱۰ س ...

خدا سلامتی بده عزیزم

عزیز دلم من تاپیکتو خوندم ولی قفلش کردی... شما سنی نداری من درکت میکنم با یه ادم 34 ساله داری زندگی میکنی که تفکراتش مثل تو نیست و مثل پیرمرداس برات رفتارش... کاملا درکت میکنم عزیزم بهترین راه اینه ازش جدا شدی شما 24 سالته اینقدر پسر خوشگل و خوشتیپ مورد پسندت میاد سراغت که حد نداره ازش جدا شو و بچشم بش بده گلم

عزیز دلم من تاپیکتو خوندم ولی قفلش کردی... شما سنی نداری من درکت میکنم با یه ادم 34 ساله داری زندگی ...

بچه نه 

نمیتونم هرگز تا زنده ام این کار کنم

بچه نه نمیتونم هرگز تا زنده ام این کار کنم

الهی عزیزم فاصله سنی تو ازدواج خیلی مهمه شما 24 سالته اون 34 واقعا ظلم شده در حقت نمیدونم ولی میدونم خودتو نجات بده چرا میخوای جوونیتو هدر بدی پاش وقتی دوسش نداری؟

الهی عزیزم فاصله سنی تو ازدواج خیلی مهمه شما 24 سالته اون 34 واقعا ظلم شده در حقت نمیدونم ولی میدونم ...

خودم جهنم ۶ سال رفت بقیش هم میرم 

پسرم برام اولویت هست

خودم جهنم ۶ سال رفت بقیش هم میرم پسرم برام اولویت هست

خب پسرت تو شرایط دعوا بزرگ شه که روانی میشه عزیزم وقتی ببینه شما باهم خوب نیستید و جو خونه خرابه... منم بچه طلاقم تازه دخترم هستم 

سخت نیس واقعا خوشحال ترم ولی توصیه من اینه عمرتو حروم نکن عزیزم وقتی دوسش نداری... به هر حال تصمیم خودته

خب پسرت تو شرایط دعوا بزرگ شه که روانی میشه عزیزم وقتی ببینه شما باهم خوب نیستید و جو خونه خرابه... ...

ازم جدا بشه واسه من سخته