2777
2789
بعد نمازهات همون سر سجاده که هستی دعا برای فرجشون کن صلوات با عجل فرجهم بفرست بعد انگار که روبروت نش ...

نشونه مببینم ازش درسته

البته ی حاجت گرفتم 

ولی این حاجتی ک دارم روح و روانمو بهم ریخته همش دلشوره و وسواس پیدا کردم

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خواسته ای

که امام زمان هدایتم کنن که برای بینا شدنم باید چی کار کنم.
برای رسیدن به همه آرزوهام باید چی کار کنم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
نشونه مببینم ازش درستهالبته ی حاجت گرفتم ولی این حاجتی ک دارم روح و روانمو بهم ریخته همش دلشوره و وس ...

حرف زدن با امام حاضر خیلی آرومت میکنه 

نشونه هم میبینی ان شالله 

راستی یه آیه قرآن هست که شنیدم اگه موقع خواب بخونی بعد ۴۰ شب ان شاالله به خوابت میان 

این آیه هست بزن نت پیداش کن 

رب ادخلنی مخرج صدق ......

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

یا امام زمان کمک کن 

خدایا به حق امام زمان 

اسی بیا تاپیک آخرم دارم از استرس میمیرم بگید کی میتونه باشه 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

آره آره حاجت گرفتم

گلم میشه دعا کنی منم خوب بشم؟🥲

قسمتون میدم دعام کنین حال خودم و خونواده ام خوب بشه به آرزوهام برسم یروزی برسه بیام بگم بیماریم کامل خوب شده و دیگه قرص نمی خورم آخه میگن دعا در حق یکی دیگه مستجاب میشه منو بی نصیب نکنین از دعا های خیرتون که به شدت محتاج دعام😭❤ دوستون دارم 

برای ظهور و سلامتیشون حمد و توحید و آیت الکرسی بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چشم عزیزم مشکل جسمی یا روحی؟

جسمی تو اولویته

اما از لحاظ روحیم داغونم

قسمتون میدم دعام کنین حال خودم و خونواده ام خوب بشه به آرزوهام برسم یروزی برسه بیام بگم بیماریم کامل خوب شده و دیگه قرص نمی خورم آخه میگن دعا در حق یکی دیگه مستجاب میشه منو بی نصیب نکنین از دعا های خیرتون که به شدت محتاج دعام😭❤ دوستون دارم 

😭😭

نفهمیدم چی نوشتین. امضام.