2777
2789
عنوان

بعد خیانت شوهرم نمیتونم بزارم بهم نزدیک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 90 پست
سختهولی انسان جایز الخطاست

خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است که یک انسان بالغ تصمیم میگیره با وجود اینکه  همسر داره بهش خیانت کنه 

نه یک بار به مدت دوسال 

میشه بهش گفت اشتباه وقتی که طرف یک ساعت با کسی چت کرده باشه و بیاد اعتراف کنه و معذرت بخواد نه وقتی که لو بره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم گلم‌خودم فهمیدم ،من کلی گفتم‌ کلا الان تعهد کم شده ،به خود آقایون باشه ازدواجم نمیکنن

کاش آقایونی که صرفا برای رفع نیازشون میرن سراغ خانم ها برن صیغه موقت انجام بدن نه دائم که هم مرد تنوع طلب از غیر تنوع طلب تمیز داده بشه هم تکلیف خودشون مشخص بشه و انقدر خانم ها اسیر و پاسوز این ها نشن 

بازم خوبه با زبون خودش اومده اعتراف کرده ،،،شوهر من که اصلا به هیچ عنوان زیر بار گندایی که زده نمیره

شما خودت فهمیدی؟چجوری فهمیدی؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت  یکی را نان جو آغشته در خون
شما خودت فهمیدی؟چجوری فهمیدی؟

گوشیش دستم بود اس مس اومد به گوشیش رفته بود ضامن یه زن شده بود که زنه وضعیتش خیلی خراب بود ،، یه بارم کثافت کاریاش رو تو ماشین پیدا کردم،،تو ماشین رابطه داشتن،،،، چند بار دیگه هم بود ولی اصلا زیر بار نمیره به هیچ عنوان

گوشیش دستم بود اس مس اومد به گوشیش رفته بود ضامن یه زن شده بود که زنه وضعیتش خیلی خراب بود ،، یه بار ...

خدا ازش نگذره . بمیرم برات 

داری باهاش زندگی میکنی؟بچه هم داری؟

خدا ازش نگذره . بمیرم برات داری باهاش زندگی میکنی؟بچه هم داری؟

آره بچه دارم حیف این بچه ها برای این،،، باهاش زندگی میکنم یه خونه ویلایی خرید زدم به نام خودم ،، یه عالمه طلا هم خریدم گذاشتم تو بانک ،،، هیچکس پشتم نبود برای طلاق شغلی هم نداشتم ،،مجبور شدم بمونم الانم فقط به چشم نوکر بهش نگاه میکنم که داره کار میکنه پول میاره برای منو بچه هام ،،فقط هم آینده ی بچه هام برام مهمه

آره بچه دارم حیف این بچه ها برای این،،، باهاش زندگی میکنم یه خونه ویلایی خرید زدم به نام خودم ،، یه ...

ایشالله خیر بچه هاتو ببینی عزیزم