2777
2789
عنوان

شوهرم سر سیاه زیر ملافه سفیده

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا جنوب نیستم‌سفید بود .ده روزم نیست داره میره بنایی نمیدونم چرا انقد زغال شده.من شوهر زغالی دو ...

جای این حرفا یه کلاه بخر بده بهش  سرکار بزاره سرش 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

آخی باز خوبه کاری و زحمت کش

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هیچی نمی‌بنده.دستکش هم نمیپوشه ‌.خیلی حس بدبختی بهم منتقل میکنه‌.تمام دستاش پاره پوره شده با سیمان

بیچاره🥺

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اصلا بهش گفتی صورت و دستش رو بپوشونه؟

اره متاسفانه کلاه زیاد داشتیم انقد خرت و پرت تو خونه هست و چیزای اضافه زیاد دارم پیداشون نکردم.اما دستکش داره و استفاده نمیکنه

اره متاسفانه کلاه زیاد داشتیم انقد خرت و پرت تو خونه هست و چیزای اضافه زیاد دارم پیداشون نکردم.اما د ...

صبور باش عزیزم! منم گاهی از وضعیتمون ناراحت میشم اما چه میشه کرد...سعی کن خودتم یه کمک خرجی برای خودت دست و پا کنی

خدا حفظش کنه نون حلال میاره سر سفرتون .شما باید قدردانی باشی نه اینکه بگی شوهر ذغال دوست ندارم ایشون برای رفاه و آسایش خانه و خانواده اش داره از جسم و روحش مایه میذاره 

تو هم شوهرت حس بدبختی بهت منتقل میکنه؟جوری که دلت ریش میشه و مانع یه لبخند و یه حس خوب و یه لحظه شاد ...

نه گلم...درسته ک شغلش ازاده و کارگری و بنایی ولی همیشه لبخند رو لباشه..‌بهم امیدواری میده