2777
2789
عنوان

قشنگ ترین عکسایی که تو ماه عسل گرفتیم🤍✨👧🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 119 پست
چشام قلبی شد از دیدنتخونتون هم بسیار زیباستانشالله بهترین اتفاق هارو توش تجربه کنید

مرسی عزیزدلمممم چشمات قشنگ میبینه😍❤️✨✨ 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی عروسیت چه سالی بوده؟قبل ۱۴۰۰ یا بعدش

حدود ۲ ماه پیش بود قشنگم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

نه عزیزم دبیر نیستم نویسنده نوازنده و دوبلورم گاهی هم ترجمه انجام میدم همسرم شغلشون مربوط به سینما ه ...

برای دوبلوری میشه به عنوان یه شغل و درآمد نگاه کرد یا صرفا هنریه که یادش بگیرم

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

رفتم دیدم خیلی قشنگه خودت هم ماشاالله خیلی زیبا هستی و دلنشین ، خیلی ذوق کردم معلومه خیلی خوب و مهرب ...

خیلی به من لطف داری قشنگم🥹🩷❤️✨ممنونممم چشمات قشنگ میبینه زیبا 

من نویسنده ،نوازنده و دوبلورم 

گاهی هم ترجمه انجام میدم 

درحال حاضر مشغول ترجمه و نوازندگی هستم 

برای دوبلوری میشه به عنوان یه شغل و درآمد نگاه کرد یا صرفا هنریه که یادش بگیرم

درامد زیادی نداره

خیلی به من لطف داری قشنگم🥹🩷❤️✨ممنونممم چشمات قشنگ میبینه زیبا من نویسنده ،نوازنده و دوبلورم گاهی ه ...

چقدر عالی منم رشته هنری هستم همش میترسم بعد لیسانس برام کار نباشه 🥲ببخشید اگه سوالم بد بود 

انشالله همیشه موفق باشین ❤️

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

خیلی به همسرت میاد این سبک شغل خیلیمن همون اول حدس زدم

واقعا😂❤️اره یکم هنری طوره 

وای باز یادم افتادی😁قربونت برم خیلی نازییییی😘🤍

ممنون از لطفت زیباااا 

خودت خیلی نازی که منو ناز میبینی🎀

چقدر عالی منم رشته هنری هستم همش میترسم بعد لیسانس برام کار نباشه 🥲ببخشید اگه سوالم بد بود انشالله ...

همچنین قشنگم❤️

حدود ۲ ماه پیش بود قشنگم

مبارک باشه😍😍پس قشنگگگگ تازه عروسی

لباس عروست نمیدونم تو عکس ناواضح بود یا چی من حس کردم شاید برای مدت زمان قبل تری باشه

ولی عاشق لباس فرمالیته ات شدم😍

اکه دوست داشتی یه عکس واضح از لباس عروست بذار

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

@sarakhanomhastm‍

من و تگ نکردیییییی قهرمممممم قهرمممممممم 

حالا چون قهرم دلیل نمیشه ازتون تعریف نکنم 

وای ننه چه نازیییییننننننننن بمونیننننن برا هممممم 

بچه ها دلتون بسوزه من همسرشو دیدم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>