معلومه که نه این زندگی نمیشه شرط خرج اول زندگی بزارهآخر طلاق هست مرد وظیفه شه خرج کنهاین شرط نباید ا ...
اسی نظر این کاربر رو جدی نگیر از عصر در حال پراکنی انرژی منفیه امروز هر پستی ازش دیدم منفی بود
بزار خانم اوپرا اگر بود بیاد جواب بده ایشون به هرحال دنیا دیده تر هست و یه جورایی امروزی هم هستن، من خودم شخصا اینکه کلا خرج و مخارج رو یه تایمی به عهده بگیرم دور از ذهنمه درست نمیتونم بهتون نظر بدم
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
ینی میگه الان من پول غذا ندارم تو بدا فردا داشتم میدم الان تو پول پیش مغازه بده فردا داشتم میدمالان ...
خب مسئله همینه، اصلا نمیشه اینطور حسابی باز کرد، اعتمادت بهش چقدره؟ این حرف رو باید دید از زبون چه مردی در میاد، اونی که حاضر نیست خار به پای خانمش بره یا اونی که ترس داره از بی پولیش؟ ببین دقت کن حتما چه تصمیمی میگیری، از قدیم گفتن قبل ازدواج چشمات باز باز باشه بعدش ببند، برعکس نشی، خودم با مورد فروش طلا صدی درصد مخالفم چون بر عکس عموم طلایی که جواهر باشه رو به چشم زیور میبینم نه سرمایه، اون موارد خرج دادن خانم یعنی اون آقا اون ماه قرار نیست کلا هیچچچچچ در آمدی داشته باشه؟ پس کلا چیکار میکرد ماه های قبل؟
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت