2777
2789
عنوان

سریال نون خ

106 بازدید | 16 پست

این فصلش چقدمسخرس مابلوچاروقاچاقچی وخلافکارمعرفی میکنه🙄😐💔

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا اینهمه معرفت مردم بلوچ نشون داد تو فقط همین به چشت اومد

اینوخیلی پررنگ نشون داد

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری 

خب درسته 90% زاهدان همینه نمیشه بیاد بگه گل بلبله

نگفتم بگم گل وبلبله هیچی نمیگفت بهترازاینه که ماروقاچاقچی بگه

نه والا

آره دیگه خلاف توبلوچستانه که اینطوری راجب نشون دادچرافصلای قبلش خلافکارنبوده

میگم خیلی چرته

اره فصلای قبلشودوست داشتم اماالان حالم بهم میخوره ازش

ازفصلای قبل بهتره

کوردهارو بدتر نشون داده که

جداازاین جنبه داشته باشیم خب،خوبی رو گفت بدی رو هم گفت

نمیشه که همش سریال بسازن از تهران.یا ازشهرستان بسازن فقط بگن از خوبی ها

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
ازفصلای قبل بهترهکوردهارو بدتر نشون داده کهجداازاین جنبه داشته باشیم خب،خوبی رو گفت بدی رو هم گفتنمی ...

افتضاح