2777
2789
عنوان

چیپس گیر کرده تو گلوم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 58 پست
دستگاهو میکنن دهنم؟ دوس ندارم دوستم رفته بود یچیزی کرده بودن دهنش تا معدش...

تامعده که واسه اندوسکوپیه .این مثل دستگاه داخل گوش و بینی باید باشه 

لایک نکنید .توروخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چای بخور بشورع ببرع

انقدر خوردم کلا تو دسشویی موندم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

من یک بار نون گیر کرد ،پدرم در اومد ،فقط،باید صبر و تحمل کنی

خودش رفت پایین؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

تامعده که واسه اندوسکوپیه .این مثل دستگاه داخل گوش و بینی باید باشه

از این دکترا میترسم راستش برم کلی ادمو الاف میکنن اخرشم میگن هیچیت نیست 

انقدر چایی خوردم یه پام دسشوییی دارم دیونه میشمممم😭😭😭😭

انتظار داری التهاب لحظه ای خوب بشه؟ طول میکشه

اگه میتونی دم نوش سنتی بخور اگه نه برو دکتر بهت دارو میده التهاب کمتر میشه. حتی تیغ ماهی و تخمه هم با کره رد میشه این که میگی چیزی نیس. اگه امتحان کردی خوب شدی دعام کن

خدایا چیپس و رد کن از گلوش بره پایین درسی که باید بگیره رو گرفت 😆

عجب غلطی کردم😭

صبح هیچی نخورده بودم داشتم میرفتم کلاس گفتم یه چیپس بخورم پدرم دراومددددد

انتظار داری التهاب لحظه ای خوب بشه؟ طول میکشهاگه میتونی دم نوش سنتی بخور اگه نه برو دکتر بهت دارو می ...

چشم ممنون

تو روستان اونا از شهر کجا پیدا کنم😭😭😭

نه تو شهر هم هستن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.