2777
2789
عنوان

بیاین خاطرات خنده دار و سوتی هایی که تو مدرسه دادین و بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 40 پست
من ترکم ولی ترکی بلد نبودم حالا معلم ما داشت ترکی ریاضیو درس میداد چون همه ترکی بلد بودن حتی عرب های ...

مگه کدوم شهرین که عرب داره و ترکی بلدن

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم عربی میومد تو کلاس دوستم پشت سرش با رقص میومد سر جاش 😂😂😂

😂

یه بار پشت سر معلم و اداشو درمیاوردم یه لحضه برگشت 

من اون لحضه 😊 سلااام خانوووم خسته نباشین 😂

تاپیک های ترسناک تگم کنید 👺👽

😂یه بار پشت سر معلم و اداشو درمیاوردم یه لحضه برگشت من اون لحضه 😊 سلااام خانوووم خسته نباشین 😂

معلم خانم اخلاق نداشت 

با معلم مرد خیلی خوب بودیم 😂😂😂برای ما از زن و زندگیش میگفت

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

[QUOTE=399652097]چرا انقدر مغزمون مشکل داشت 😂😂😂 بچه های الان همه دوست پسر دارن 😅[/QUOTE

من سینگلم و راضی 😂💖 چندتا از دوستام و بقیه همکلاسیام رل دارن 

یه بار خیلی خوشگل و خوشتیپ کرده بودم بچه ها همه نشسته بودن منم مثل مادلینگا از استاد اجازه گرفتم و با ادا و اطوار به طرف صندلی راه افتادم که بشینم تا خواستم بشینم صندلی صدای گوز بلند داد لامصب مثل خود خودش بود  همه خندیدن دخترا و پسرا 

بعد ار اون اتفاق یک ماه دانشگاه نرفتم همش کارم گریه بود 

فرستادم دفتر . اونجام گفتم نفرت دارم چون خودش باعث شده انقد فضا رو خشک و سمی کرده از جلسات بعد تو کل ...

خیلی خوب گفتی ایول👏

منم امروز دفتر بودم 😂💔

[QUOTE=399652097]چرا انقدر مغزمون مشکل داشت 😂😂😂 بچه های الان همه دوست پسر دارن 😅[/QUOTEمن سینگلم ...

بیشتر منظورم این بود سطح تفریحاتمون فرق داره 😅😅الان باهوشن خیلییییی

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

از دوران مدرسه خودم هم دارم از الانم که دبیرم خاطره دارم😂

یادمه دبیرستان بودم پونس گذاشتیم رو صندلی معلم عربی  یکی هم نه ۶ تا بنده خدا تا اومد بشینه قیافش یه جوری شد قرمز و سفید میشد بعد از جاش بلند شد زیرشو نگاه کرد پونس هارو دید قیافش دیدنی بودد😂😂 خدا منو ببخشه بعدا ازش حلالیت گرفتم

الان خودمم معلم عربی ام🤣🤣🤣

پارسال یکی از بچه ها داشت پشت سرم حرف میزد که یهو دید پشتش ایستاده ام من هم عصبی شدم هم خنده ام گرفته بود😅

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

من ترکم ولی ترکی بلد نبودم حالا معلم ما داشت ترکی ریاضیو درس میداد چون همه ترکی بلد بودن حتی عرب های ...

😂😂 ای وای

یه معلم عربی داریم وسط سال برگشته میگه فارس زبان نداریم 😂 یکی نیست بگه این همه مدت شاگردات بودیم نمیدونی 😐

دانشجو ترم اول بودم با دوستام کنار آب سرد کن بودیم به شوخی آب ریختن روم اومدیم کلاس استاد گفت چرا خسیی؟گفتم بچه ها آبشونو ریختن روم.کل کلاس رفت هوا پسر های بیشعور تا یه ماه منو میدین میخندیدن🤣🤣