اگر بچتون ت ر ن س باشه و از کودکی رفتارای ضد جسم خودش انجام بده وپسر باشه از 3 سالگی خودشو دختر بدونه و 20 سالش بشه بخواد تغییر جنسیت بده واکنشتون چیه؟
ناراحت میشم ولی واقعی باشه تلقین و..نباشه البته با کمک مشاور و..یعنی میکنم کمکش کنم ولی تغییر جنسیت نمیزارم بده چون سخته و آسیب میبینه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
امیدوارم هیچ پدرمادری اون روز رو نبینه. دوستم بعد کنکور و خوابگاه رفتن تازه به سرش زد که باید پسر میشده. دیگه نفهمیدم عمل کرد یا نه. خیلی دلم برای خانوادش سوخت
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اصن قبول نمیکنم و میبرمش تراپی ن اینکه باهاش دعوا کنم و گارد بگیرم
خیلی از ترن س ها بعداز تغییر جنسیت ب شدت پشیمون میشن و حتی خودکشی میکنن
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️