2777
2789
عنوان

دخترم امتحان ریاضی داشته حتی یه دونه سوال هم جواب نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست

این بچه استرس داره

شما باید بهش اطمینان بدین هر نتیحه ای بگیره مهم تیست

مهم اینه که تلاش کرده

اینقدر براتون نتیجه مهم نباشه شما دارید این استرس رو با حساسیت بالاتون به بچه می دید

اینقد. دانش آموز دارم که موقع پاسخگویی در حد یک عقب افتاده فراموشی می‌گیرند 

تته پته می‌کنند از بس که حساسیت والدین بالاس

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
از این بچه های استرسی نیست؟

اره متاسفانه 

معلم کلاس دومش اصلا خوب نبود سر کلاس جلو بقیه شخصیت دانش آموزان رو زیر سوال میبرد 

از همونجا استرسش شروع شد

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من قبل کلاس اول تمرکزش ضعیف بود رفت پیش روانشناسی ک تو مدرسه بود گفت باید کلاسی بره ک شاگرد کم ب ...

مدرسه غیر انتفاعی هست نسبت به دولتی شاگرداس کمتری داره 

شما چیکار کردین برا تقویت تمرکز ؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من خودم معلمم و این مشکلات زیاده کلاسم

به عنوان یه معلم پیشنهاد و راهکارتون چیه ؟

به عنوان یه معلم پیشنهاد و راهکارتون چیه ؟

ترس داره از جمع و جو کلاس وقتی دارین توی خونه ازش امتحان میگیرین یه صندلی بزارین جو اتاق رو مثل مدرسه کنید و ازش امتحان بگیرین وقتی درسی رو میپرسید شما و شوهرتون چند بار روبه روش بشینین که براتون توضیح بده تا اعتماد به نفسش بیاد بالا

مدرسه غیر انتفاعی هست نسبت به دولتی شاگرداس کمتری داره شما چیکار کردین برا تقویت تمرکز ؟

ما فقط ثبت نام کردیم غیر انتفاعی  بعد خوب شد چون فکر کنم اون زمان ۶ تا دانش اموز داشت چون تازه تاسیس بود 

با معلمش هم صحبت کردم اون بچه رو راه انداخت هم سن مادربزرگم بود معلم با تجربه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

اره متاسفانه معلم کلاس دومش اصلا خوب نبود سر کلاس جلو بقیه شخصیت دانش آموزان رو زیر سوال میبرد از هم ...

اگر ممکنه  پیش یه مشاور کودک ببریش فکر کنم کمک کنه بهش.

به خود معلمش هم توضیح بده.بدونه بخاطر استرسشه شاید کمکی کنه بهش.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.