2777
2789
تو خونه خودمون چی سر سفره چی موقع خواب چی لحظه لحظه ثانیه به ثانیه هدفش کوچیک کردن منه

باز تنهای قابل تحمل تره تا توی جمع 

کنارش نشین وقتی تون حاله تو برو تو اتاق باهاش غذا نخور

لااقل بدونه تحفه هم نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم خیلی تنده و عصبیه اوضاع مالی خوبی هم نداره وقتی اونجام روحیم خیلی داغون میشه اینم بد اخلاقه ولی ...

بچت که کوچیکه  باباتم بد اخلاق بنظرم فعلا نزار دعوا زیاد کشمکش پیدا کنه مثلا فضای خونه رو خوب نگه دار اولا بلکه فرجی بشه شوهرت از خر شیطون بیاد پایین ادم شه، اگرم درست نشد لااقل بچت یه چند سالی بزرگ بشه با خیال راحت بری سر کار و در ضمن حتما قایمکی پس انداز داشته باش بدردت بخوره بنظرم فعلا عجله نکن شرایطت جور نیست

یه کانال اموزشی توی ایتاست کلاساش همه زیر ۲۰۰ تومنه برو یه هنر یاد بگیر شروع کن از بافندگی و خیاطی و رزین و سنگ نصنوعی تا نون و شیرینی و ژامبون هم دارن پیام بده خصوصی برات لینک بفرستم

یه شهر جنوبی و غریب دور از خانواده

عزیزم🫂

خب شرایط کاری شهر کوچیکو نمیدونم ولی الان تا می‌تونین پول پس‌انداز کنین و یه مهارت که دوست دارین رو یاد بگیرین، بعد به فکر جدایی بشین.

یا مثلا شغل سرپرست خوابگاه پیدا کنین که هم جای خواب باشه هم بشینین درس بخونین یا مهارت یاد بگیرین.

تا بچه  بزرگتر  نشه 

نمیتونی  بری  سرکار

پس  مجبوری فعلا  تحمل کنی

البته    اگر  خانمهای  خانه دار    مخالف  شاغلین

نریزند  سرمون

شاغل  بودن    برای   چنین  روزهایی  لازمه...‌

چه جوری چه کاری هیچ هنری بلد نیستم هیچی هیچی

عزیزم میتونی بری تو داروخونه یا کلینیک های پزشکی و دندانپزشکی دوره ببینی و به عنوان دستیار و منشی شروع به کار بکنی ...خیلی سریع راه میفتی و حقوق و بیمه هم داری .میتونی دو شیفت هم بری سر کار 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

تا بچه بزرگتر نشه نمیتونی بری سرکارپس مجبوری فعلا تحمل کنیالبته اگر خانمهای خانه دار م ...

لازم نیست 

واجبه واجبه 

اگه الان من خودم‌میتونستم خرج خودمو در بیارم اینقد خار و ذلیل نبودم

منم شما را درک میکنم اینقدر کار کردم که حد نداشت جای همه شیفت می ماندم ففط برای خواب میرفتم هیچ کس ب ...

عزیزم  خدا قوت  

الان اوضاع  چطوره ؟؟

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫