2777
2789

واقعا به این دخترا که غایت آرزوشون یه شوهر 

و یه زندگی معمولی 

یه تحصیلات معمولیه حسودیم میشه

پرفکت شنیست ام به حدی رسیده 

از هیکلم انتظار کیم کارداشیان دارم خودمو پاره میکنم با روزی دوساعت ورزش

از درسم انتظار دارم همه نمره هام بهتر از همه باشه

یه کوروس برداشتم الان نمره ام شده ۹۸.۳ و یه نفر دیگه شده ۹۸.۸ ام

بخاطر ۵ دهم که ، کمتر شدم ، 

نفر دوم کلاس شدم 

ناراحتم

تو دوست پسر پیدا کردن  منتظر یه قیافه فوق العاده و پول زیادم پسر ها معمولی خوشم نمیاد

بعد تازه این پرفکت شنیست ام باعث شده از تمام اطرافیانم ایراد بگیرم

مامانم ۳ کیلو اضافه وزن پیدا کرده دیوونه اش کردم غذارو از تو دهنش میکشم بیرون به زور دنبال خودم میکشونمش باشگاه 

به لباس پوشیدنش گیر میدم 

دوستامم که صمیمی ام دیوونه کردم ، انقدر به مدل حرف زدنشون

لباس پوشیدنشون سبک زندگی اشون گیر میدم 

به سیگار کشیدنشون ، چیپ حرف زدنشون

رفتارهاشون همه چیز اشون گیر میدم

چیزایی که اصلا بقیه آدما اهمیت نمیدن

چرا نمیتونم راحت بگیرم زندگی رو

به چیزیش خوبه همیشه پیشرفت میکنی

ولی خودتو اذیت میکنی انقدر بیش از حد سخت میگیری

چه سخت‌ .اینم یجور وسواسه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

چون سبک زندگیت شده

اگر دوس داری تغییرش بدی!؟ 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سخت‌ .اینم یجور وسواسه

اون موقع من مقایسه با اون 

خانوادم زندونیم کردن خونه 😑

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

چقد غیر قابل تحمل واسه اطرافیانتی

اذیت میشن بقیه 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
آی تی میخوندم ایرانانصراف دادم اپلای کردم پزشکی میخونم اروپاکلاس هامون شروع نشده فقط چندتا کوروس زبا ...

چطور تونستی اپلای کنی؟ پول یا رزومه خاصی داشتی؟

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد