2777
2789

اشکال نداره 

حق انتخاب داره دیگه 

حس هاتون شبیه هم نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم ولی چرا مثل قبلا باهام رفتار نمیکنه

عادیه دیگه 

وقتی متوجه میشی یکی بهت حس داره که به شکل دیگه ای نمیدیدیش 

رفتارت متفاوت میشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چ جوری میشه ب ی پسر چراغ سبز داد ولی مث تو مستقیم نباشه ینی میخوام متوجه بشه بهش حس دارم😐☹️

مثلا بگو خیلی دلم میخواد دقیقا یکی شبیه تو که فلان و فلان بیاد تو زندگیم کسی رو نمیشناسی

اشکال نداره حق انتخاب داره دیگه حس هاتون شبیه هم نیست

آفرین به خانواده و پدرمادرتون که طوری بچشون بزرگ و تربیت کردن که طرز فکرش اینجوریه..البته قسمتیش ذاتیه..کاش آدم خودش میتونست خانوادشو انتخاب کنه🙂😉

🦋

قبول دارم ولی چرا مثل قبلا باهام رفتار نمیکنه

چون حسابی فاز غرور برداشته و جاتون عوض شده.

کراشت رو ب زندگی بسپار ، اگر برنگشت بدون هیچوقت مال تو نبوده ، دیگ هم ب هیچ کراشی ابراز علاقه نفرما چون ذات مردا شکارچی بودنه ، ن شکار شدن!!!!!!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

چون حسابی فاز غرور برداشته و جاتون عوض شده.کراشت رو ب زندگی بسپار ، اگر برنگشت بدون هیچوقت مال تو نب ...

😂پس برم زن بگیرم بهتره 

من دلم شکارچی بودن میخواد☹️

آفرین به خانواده و پدرمادرتون که طوری بچشون بزرگ و تربیت کردن که طرز فکرش اینجوریه..البته قسمتیش ذات ...

قربونت عزیزم❤️