2777
2789
عنوان

ذهنیت فقیرم نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 25 پست
عشقم من دانشجو امتازه دیدم دانش آموزی تو حتما کلاساتو بروپیچوندن کلاسا توی دبیرستان باعث افت شدیدت م ...

اره دقیقا کلاس درس خیلی خیلی بهتر از تست و اینجور چیزاست متاسفانه امسال فهمیدم ولی خوشحالم بالاخره فهمیدم💗😂

🎀Love is a million things🎀

مثلا من غیبت میکنم چون یه سری از روزای مدرسه چرتن و من میتونم همون تایم رو تو خونه واسه کنکور بخونم ...

خب ذهنیت من فرق داره من فک میکنم کلاس درس تاثیر بیشتری داره تا تست و کلاس خصوصی به شخصه خودم نه مشاور دارم نه کتاب تست و درسنامه و خب کنکورم یه امتحان مثل بقیه امتحانا نهایت کاری که کنم احتمالا همون کتاب درسامو هفته ای که کنکور دارم مرور کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ذهنیت من فرق داره من فک میکنم کلاس درس تاثیر بیشتری داره تا تست و کلاس خصوصی به شخصه خودم نه مشاو ...

عزیزم منم مشاور و اینا ندارم فعلا و نمیگم واجبه 

کنکور هم مثل بقیه امتحانا نیست 

شما احتمالا هدفتون کنکور نیست 

من هدفم کنکوره و از دهم دارم تست میزنم  با یه هفته قبل نهایت بشه ۱۰ درصد زد 

عزیزم منم مشاور و اینا ندارم فعلا و نمیگم واجبه کنکور هم مثل بقیه امتحانا نیست شما احتمالا هدفتون کن ...

نه عزیزم هدفم کنکوره  و درضمن همه سطح گیرایشون یه اندازه نیست من خودم  درسای کلاس دهم توی امتحان خرداد رو تو دوساعت جمع کردم مثلا امتحان فارسی ساعت ۱۱ صبح بود من ۸ تا ۱۰ صبح خوندم و معدل و نمره تمامی دروس نوبت دوم ۲۰ شد 

نه عزیزم هدفم کنکوره و درضمن همه سطح گیرایشون یه اندازه نیست من خودم درسای کلاس دهم توی امتحان خرد ...

عزیزم من نگفتم گیرایی ها یکیه ولی مطمئن باش واسه کنکور باید تست زیاد بزنی نهایی ها ابکیه کسی تو طول سال پیش معلم یاد گرفته معلومه سریع جمع میکنه 

شما اگه گیراییت بالاست ازمون قلمچی پیش رو دان کن و بزن اگه درصدات بالا شد در حد ۷۰ ۸۰ دیگه نخون 

اگه درصدای حداقل بالای ۵۰ ۶۰ تو کنکور بخوای باید تست بزنی  بازم خود دانی 

با نهایی خوندن خیلییی بشه ۲۰ ۳۰ درصده 

عزیزم من نگفتم گیرایی ها یکیه ولی مطمئن باش واسه کنکور باید تست زیاد بزنی نهایی ها ابکیه کسی تو طول ...

اتفاقا تویه شهریور مامانم اصرار به خریدن اشتراک الماس ماز داشت(فک میکنم)من بهش گفتم بجاش تست  جامع بگیره برای تمام دروس و من فقط دوتا اشتباه تویه درس عربی داشتم با اینکه حتی یازدهم و دوازدهم رو نخونده بودم 

اتفاقا تویه شهریور مامانم اصرار به خریدن اشتراک الماس ماز داشت(فک میکنم)من بهش گفتم بجاش تست جامع ب ...

انسانی؟ منظورم درسای ریاضی و فیزیک و ایناست 

از انسانی سر در نمیارم