2777
2789
عنوان

به نظرتون دکتر میخواست بهم امید بده یا راست گفته پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 28 پست
مرسی عزیزم پس امیدوار به بهبود باشم متفورمین چیکار میکنه توضیح میدی؟ منم چندین ساله شبا نمیتونم بخوا ...

دورت بگردم..منم از وقتی واکسن کرونا زدم و قرص اعصاب خوردم این مریضی رو گرفتم

ببین کسی که پلی کیستیک هست مقاومت به انسولین اش بالاست،متفورمین مقاومت به انسولین رو تنظیم میکنه

من از وقتی میخوردم ی کم وزنم پایین اومده و میلم به شیرینی جات هم کمتر شده

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شدن نداره همیشه باید تحت نظر دکتر باشیم ریسک دیابت نوع ۲ داره قند رو حذف کن ورزش کن استرس نداشته ...

حتما رعایت می‌کنم تا جای ممکن 

ولی خواب رو با ملاتونین بتونم به زور خودمو بخوابونم به قول دکتر حرف خوبی زد گفت غروب برم باشگاه جای صبح که خسته شم بخوابم 

من چند مدته قند و شکر و شیرینی‌جات رو حذف کردم ولی ورزش می‌کنم با ورزش وزن اضافه کردم با بدبختی حالا دکتر میگه هر چی سایز شکم رو کمتر کنم بهتره 

برای من لاغر شدن مثل آب خوردنه منتها نمیخوام لاغر شم باز 

این بیماری درمان نمیشه فقط و فقط باید کنترل کنی مثل فشار خون،،، به خاطر کم تحرکی، فست فود، خواب بی ک ...

تحرک دارم فست‌فود نمی‌خورم هیچوقت خیلی سالم خوری می‌کنم 

همش از استرس و رنجه 

به من به جای متفورمین اوزیل داده

خوبه؟

دکتر زنان بعد از دیدن آزمایشم که تستسرون بالا بود منو فرستاد پیش دکتر غدد،و دکتر غدد بهم متفورمین و اسپیرونولاکتون داد

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
حتما رعایت می‌کنم تا جای ممکن ولی خواب رو با ملاتونین بتونم به زور خودمو بخوابونم به قول دکتر حرف خو ...

فقط قندیجات و شیرینی‌جات رو حذف کن و ورزش کن همین 

رژیم و اینا لازم نیست 

چون مادرم هم این مشکلو داشت اما باردار شد. بیخیال بودم الان ک ازدواج کردم پشیمونم

منم جدی نگرفتم هیچوقت تایم پریودم رو یادداشت نمیکردم تا اینکه ۸ ۹ ماه زیر نظر گرفتم فهمیدم آره تاخیر دارم 

خوبه؟دکتر زنان بعد از دیدن آزمایشم که تستسرون بالا بود منو فرستاد پیش دکتر غدد،و دکتر غدد بهم متفورم ...

اره حالت مکمل داره اینم قند رو پایین میاره و کلا برای درمان پلیکیستیکه سرچ کن درموردش 

دورت بگردم..منم از وقتی واکسن کرونا زدم و قرص اعصاب خوردم این مریضی رو گرفتمببین کسی که پلی کیستیک ه ...

🤍ممنونم از لطفت عزیزم 

منم واکسن زدم عزیزم بابت خوابمم میخوام برم پیش متخصص خواب چون خیلی خیلی جدیه این مسئله و غیرقابل کنترل شده 

حالا من با بدبختی و ورزش وزن گرفتم باید دوباره لاغر کنم اینو نمیخوام😔😔😔😔😔

فقط قندیجات و شیرینی‌جات رو حذف کن و ورزش کن همین رژیم و اینا لازم نیست

چه خوب امیدوار شدم 

خیلی وقته قند رو حذف کردم نمک هم همینطور 

فست‌فود و مواد غذایی فراوری‌ شده هم که هرگز نمیخوردم 

ورزش می‌کنم رژیمم جز سیب‌زمینی که خطریه حذفش باید کنم بقیه سالمن 

بازم مرسی از توصیه‌های ارزشمندت عزیزم