2777
2789
عنوان

یاد گرفتم

63 بازدید | 14 پست

۱۹ سالمه تو این سن یاد گرفتم همه دنبال منفعت هستن حتی پدر مادر

تا میتونید خودتون تلاش کنید رشد کنید روزی میرسه جواب تحقیر ها و ظلم های پدر و مادر و خواهر برادرم رو میدم 

آنقدر میخونم تا پزشکی دربیارم خارج برم ودهن  خانواده نامردم رو به زمین بمالم 

تو این سنت طبیعیه پدرومادر رو‌دوستت ندونی

چند سال دیکه میفهمی هیچکس مثل پدرومادر دلسوز بچه ش نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو چندسال سابقه زندگی متاهلی داری؟

۲۶سال

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببین خواهرانه راهنمایی میکنی بقران ک دیگه دیوونه شدم میخوام یکی بهم راه درست غلط نشون بده

بگو عزیزم

انشااله بتونم کمکت باشم

من ترو میشناسم کامنت هاتو میخونم و میدونم خانوم عاقل و فهمیده ای هستی برا همین بهت پناه اوردم

عزیزدلمی

محبت داری♥️

خدا پناهت باشه عزیزم

تو این سنت طبیعیه پدرومادر رو‌دوستت ندونیچند سال دیکه میفهمی هیچکس مثل پدرومادر دلسوز بچه ش نیست

پدر مادری که برای خواهرم شرایط همه چی رو محیا کردن درس بخونه ولی من انباری میخونم تو سرما

واقعا خانوادم دوست من هستن چون تو شرایط سختی قرارم میدن و زود تر از سنم دنیا رو بهم نشون میدن واقعا ممنونم ازشون

دوستشون دارم ولی هیچوقت کارشون یادم نمیره

نمیدونم برخوردشون باهات چطورع

اما شاید یاد نگرفتن چطور حمایتت کنن

پدر مادری که برای خواهرم شرایط همه چی رو محیا کردن درس بخونه ولی من انباری میخونم تو سرماواقعا خانوا ...

😔

درخواستو قبول کن

ببخش عزیزم

تلفنم زنگ خورد

درخواستتو قبول کردم