2777
2789
عنوان

میخوام ب نامزدم پیام بدم بگم😥😅

169 بازدید | 17 پست

اوایل خوب بود پیگیریاش تازه یماهم هست نامزد یا همون نشون شدیم الان اصن گاهی وقتا هروقت عشقش بکشه پیام میده مثلا ظهر بااینکه برگشته بود خونه پیام نداد بهم خودم بعدش پیام دادم وقتایی ک مغازه (ارایشگره ) دریغ از یه پیام مگه خودم بفرسم بعد ساعتها جواب بده ، چن بارم بهش گفتم این موضوعو ک ناراحت میشم از بابتش اخرین بارم دیشب گفتم ولی ب خودش نیومده الان شب میخوام بهش بگم میخوام‌راجب اینکه بمونم باهات یا ن تصمیم بگیرم یکی دوروز بم‌پیام نده ، اینم بگم محبت کلامی یا حضوری تو رفتارش داره اما اینطوریه پشت گوشی یه نمونش امروز عصر بیرون رفتم بهشم خبر دادم  اما  اصلا دیگ حالمو نپرسید بعدش ببینه برگشتم یا ن اصن کجام چیشدم

کارم درسته یا ن ؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بنظر منکه مدل اکثر مردا همینه بازم شما شناختت بیشتره ببین چجوریاس

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ میخوای بتروسونیش و میدونی نمیتونی جدا شی بهش نگو فقط چند روز پیشقدم نشو

پیشقدمم نشم همینه بعید میدونم عوض بشه و یا ب خودش بیاد فک میکنه منم سرد شدم باید واقعا بترسونمش بگم میخوام راجبت بیشتر فکر کنم

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بنظر منکه مدل اکثر مردا همینه بازم شما شناختت بیشتره ببین چجوریاس

تازه یماه از نامزدیمون میگذره این اینطوریه اصلا جدیدا حجم پیاماشم کم شده واقعا کلافه میشم اینطوری 

یا باید بهش بگم بیا بریم مشاوره یا بگم میخوام‌چن روز راجبت فکرکنم بیشتر 

ببین اینطوریه ک حضوری خوبه رفتاراش نشون میده ک دوسم داره اما اینطوری نیس خیلی پیگیرم باشه خیلی پیام یا زنگ بزنه من این مدلی خنثی کلافه میشم اینم بگم درونگراس

نمیدونم شاید مدلشه یا خیالش راحته دیگه

حس میکنم منم اگه ازدواج کنم اصلا دیگه حوصله ی چت و اینا نداشته باشم 

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

نه نیازی به اینکار نیست یکم سرسنگین شو و علتشم که پرسید روشن و با لحن خوب بگوولی احتمالا جز شخصیتشه ...

درونگراس کم حرفه کلا 

هربارم میگم چرا اول میگه مغازمو مشتری دارم بعد میگه چشم باشه اره درست میگی ولی همین اش و همین کاسه درست نمیشه 

ظهر ک‌دیگه نوبرش بود پیام نداد بعدش خودم میخواسم برم بیرون پیام دادم اونم کمی قربون صدقه رف بعدشم ک دیگ ن‌زنگی چیزی اصن ببینه کجام 

کلافه م الان نمیدونم چیکار باید بکنم

تصمیم قاطع بگیر۳ روز اصلا پیام نده ببین فازش چیه

۳ روز ک خودم پیام ندم خودش پیام یا زنگ میزنه اما من دلم میخواد مث بقیه ی پسرا پیگیرم باشه و اینطوری خنثی نباشه و خیال تخت ..

از بازار برگشتم خونه بهش پیام دادم درسته تو حالمو نمیپرسی ولی خب من الان برگشتم خونه ، اونم نوشت مرسی فدات شم خبر دادی ببخشید خیلی کارم فشردس بهت خبر میدم 💋❤️..

منم میخوام‌درجوابش بنویسم مهم نیس ب کارت برس بعدشم زنگ یا پیام زد میگم میخوام راجبت بیشتر فکرکنم ببینم میتونیم باهم کناربیایم تا ببینم ب خودش میاد

درونگراس کم حرفه کلا هربارم میگم چرا اول میگه مغازمو مشتری دارم بعد میگه چشم باشه اره درست میگی ولی ...

ربطی به دورانگرا بودن نداره 

همون که گفتم  دیگه احتمالا جز شخیصتشه بنابراین باید باهاش کنار بیای انتظار تغییر چشم گیر ازش نداشته باش تازه اونم اگه خودش بخواد

نمیدونم شاید مدلشه یا خیالش راحته دیگهحس میکنم منم اگه ازدواج کنم اصلا دیگه حوصله ی چت و اینا نداشته ...

مدلش ک هس آره ولی اون اوایل بهتر بود بازم حداقل تایمای مغازشم یه اهنگی چیزی‌برام میفرستاد شایدم چون خیالشو از بابت دوس داشتن و بودن راحت کردم اینطوری بیخیال شده 

اخه ما نامزدیم هنوز ، ازدواج نکردیم

۳ روز ک خودم پیام ندم خودش پیام یا زنگ میزنه اما من دلم میخواد مث بقیه ی پسرا پیگیرم باشه و اینطوری ...

خب چرا اینجوری میگی

کلا وایب دخترای وابسته رو بهش نده

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ربطی به دورانگرا بودن نداره همون که گفتم دیگه احتمالا جز شخیصتشه بنابراین باید باهاش کنار بیای انتظ ...

کاش اصن روز اول قبولش نمیکردم من قبلا یه نامزدی و عقد دیگم ب هم زدم واسه همین بخدا اینبار میترسم سرسری و الکی زود ب هم بزنم حرف بقیه نگاهاشون برام سخته دیگه نمیدونم چیکارکنم خدا همیشه یه جای کارو لنگ میزاره😔

خب چرا اینجوری میگیکلا وایب دخترای وابسته رو بهش نده

زیادی دیگه خودمو وابسته و اویزون بهش نشون دادم خیالشم از بابت بودن و دوس داشتنم راحت کردم اینطوری بیخیال شده 

نمیدونمم باید چیکارکنم چطوری باشم ک هم سردی نیفته هم فاصله رو رعایت کنم