shaylinkhanooom مدیر عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 21 عنوان حس ششم هستم با جان و دل در خدمتتون | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 39 پست انصافا حس ششمم خیلی قویه منشن بذارید بگم 1404/08/05 | 18:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaylinkhanooom مدیر استارتر عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 21 عزیزم ماه یا فصل تولدم رو حدس میزنی ؟ برمیگرده ؟ ممنونممم عزیزممم🩵🫂✨️💚🥹🥹💐🦋✨️ فککککر میکنم بهار یا زمستون باشی🥲
shaylinkhanooom مدیر استارتر عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 21 میشه بگی امشب بچه هام میان پیشم؟؟ خیلی دلشون برات تنگ شده ولی ممکنه یکی نظرشونو عوض کنه راجب اومدن
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23210 فککککر میکنم بهار یا زمستون باشی🥲 منو جا انداختی خوشگلم شخصیتم و حروف اسمیم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ساراگلینم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 436 خیلی دلشون برات تنگ شده ولی ممکنه یکی نظرشونو عوض کنه راجب اومدن صددرصد همسرمه ..خودشون هر روز زنگ میزنن گریه میکنن ..نمیذاره به نظرت؟؟ کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر🥺
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 9011 خیلی از نبودنت میترسه ولی به روی خودش نمیاره ، منتظر یه قدمی از سمتت هست که کارتون به طلاق نکشه ، اگ ... امروز رفتم شرکت اطلس مصاحبهبنظرت قبول میشم؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 9011 خیلی دلشون برات تنگ شده ولی ممکنه یکی نظرشونو عوض کنه راجب اومدن آران به نظرت تا اخر ابان ماه بهم زنگ میزنه؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 6954 فککککر میکنم بهار یا زمستون باشی🥲 درسته گلم برمیگرده؟ بهم فکر میکنه ؟ حسش بهم چیه؟ ممنونممم فداتشم 🥹💐🌱🦋✨️💚🫂🩵 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
nazanin_banoooo عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 266 خیلی دلشون برات تنگ شده ولی ممکنه یکی نظرشونو عوض کنه راجب اومدن اسی من کی باردار میشم؟شخصیت وظاهرم چجوریه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23210 فککککر میکنم بهار یا زمستون باشی🥲 شخصیتم و حروف اسمیم عزیز؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23210 بین هوشبری فیزیوتراپی دامپزشکی و روانشناسی امسال چی میارم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
h__iva___ عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 2870 خیلی دلشون برات تنگ شده ولی ممکنه یکی نظرشونو عوض کنه راجب اومدن عزیزممن کی میرمتورابطه چه ویژگی هایی داره؟
shaylinkhanooom مدیر استارتر عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 21 عزیز به من میگی کی پیام میده ؟؟میریم تو رابطه ؟؟کی ؟؟عاشم میشه ؟؟ممنونتم یا سر ظهر یا دم غروب همین هفته بهت پیام میده ولی اصلا تحویلش نگیر چون مطمئنه هیچ جوره از دستت نمیده و همیشه تو آب نمک میذارتت💔
shaylinkhanooom مدیر استارتر عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 21 راجع به تاپیک قبلم میگی لطفااااچون حالم خیلی بده😭😭😭😭 عشقم نمیخوام بهت حس بد بدم ولی اون خونه برکتو از زندگیت میبره ، سعی کن قبل رفتن هرجوری شده درستش کنی که با رغبت قدم بذاری توش ، اگه با اکراه بری از دعوا گرفته تا هزار تا مشکل یقتو میگیره
shaylinkhanooom مدیر استارتر عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 21 عزیزممن کی میرمتورابطه چه ویژگی هایی داره؟ تو نزدیکای تولد امسالت با یکی داری اشنا میشی که بنظرم از دستش نده چون خیلی دست و دل بازه
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6733 یا سر ظهر یا دم غروب همین هفته بهت پیام میده ولی اصلا تحویلش نگیر چون مطمئنه هیچ جوره از دستت نمیده ... ممنونم بنظرت بهم پیشنهاد نمیده ؟؟عاشقم نمیشه ؟میشه بگی باید چیکار کنم من خیلی دوسش دارم