2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییم ارث رو نه ولی مادرم میگه از باباش خیلی پول گرفته

منم تا حدودی نذاشتم داداشم بخوره البته مادرم خیلی پشتش بود گرفتم ازشون ولی کمتر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

از ما عموم خورد😂😂😂 سه دونگ کامل برداشت برا خودش سه دونگ دیگه بین بابام و اون یکی عموم و دوتا عمه هام و مامان بزرگم تقسیم شد

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

ن پدربزرگم دودستی خونه ۳۵۰ متریشو زد بنام پسرش ک مثلا نگهش داره

نگهش ک نمیداره هیچ هفته ای یکبار میره ب پدرمادرش سرمیزنه هرچیم براش بخره اقاجونم پولشو سریع میده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

پدربزرگم فوت شده و فقط مادربزرگم مونده داییم و زنش دارن نقشه میکشن که بخورن ، مامان من که سادست همش استوری میزاره پول و ارث پدرم برام مهم نیست همین که نام نیکش برام ارث بمونه کافیه !! منو حرص میده😑

اما اون یکی خاله هام وضع مالیشون زیاد خوب نیست یه قرونم با تیر میزنن برای همین زرنگن قشنگ رفتن زن و شوهرو نشوندن سر جاشون کارای قانونی رو هم انجام دادن الان غلط اضافه نمیتونه بکنه مرتیکه حروم خور 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بله 

پدر بزرگم رفت هر چی داشت به نامشون کرد مامانم که مثل پروانه دورشون میچرخه ولی من باهاشون قهرم و کلا قطع رابطه ام 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....