2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم در مورد سیسمونی بهم تیکه میندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 59 پست
از شوهرم واقعا دیگه خیلی بدم میاد با اینکه انتخاب خودم بود خیلی پشیمونم خیلی

ي سر به تاپيكات زدم

همون طبقه ٥ اونارو ذاري ويساري؟

چرا قبول كردي؟ حامله هم شدي مشكلش چيه

ميموندي شهر خودت به شوهرت ميگفتي من نميام

💕

الان به خودت بياچه معني داره شوهرت اينقدر پرو بازي درمياره!!براي جاريت خانوادش عروسي گرفتن؟توي عقد ح ...

خیلی از این وضعیت زندگیم متنفرم همش میگم چرا این کارو کردم مگه من تو خونه بابام چی کم داشتم چرا انقد احمق و بیشعور بودم 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ي سر به تاپيكات زدمهمون طبقه ٥ اونارو ذاري ويساري؟چرا قبول كردي؟ حامله هم شدي مشكلش چيهميموندي شهر خ ...

اصلا به حرفم گوش نداد من اصلا همچین آدمی نبودم که بخوام با حرف زور کنار بیام ولی چیکار کنم بخاطر بچه مجبورم خیلی اذیتم بخدا خیلی همش میگم برم خودمو از جایی بندازم هم من هم بچه راحت بشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو ب شما ربطی نداره دمشون و قیچی کن بدون دعوا بگو

می‌دونی خیلی از همشون بدم میاد حتی شوهرم دیگه هیچ راه برگشتی ندارم هیچی اصلا دلم نمیخواد باهاش زندگی کنم دیگه ازش زده شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای وای از خانواده شوهر منم نامزدی ام از الان همه گویی میخورن حالا خوبه پدرشوهرم گوزم ب پسرش مکیده خ ...

توروخدا از الان جوابشونو بده بگو ما رسم داریم همه چیو خانواده شوهر میگیرن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا به حرفم گوش نداد من اصلا همچین آدمی نبودم که بخوام با حرف زور کنار بیام ولی چیکار کنم بخاطر بچه ...

هيچ مجبوري نبودي عزيزم

گوش نميداد ميرفتي شكايت نفقه ميكردي

و نهايت جدا ميشدي

حيلي بهتر اين زندگيه ك براي خودت ساختي..پدرت ك برات عروسي گرفته قطعا خرج خودتو بچتم ميداد.

شوهرت خودش بچه دارن كرد عوض اينكه ظرف شما باشه اب دلت تكون نخوره اين كارا چيه ميكني؟

💕

به نظرم اگر یک سال الی 2 سال دیگه خونتون تکمیله 

بگین میخوام وقتی رفتم خونه خودم وسایل تکمیلی مثل کمد رو بگیرم 

الان فقط وسیله های خیلی لازم رو بخرین 

در ضمن این خیلی غلطه که وقتی پول نمبدن دخالت کنن کی قراره بخره 

بگو بچه من و داداشت هست خودمون هر جور صلاح بدونیم میخریم نکنه شما میخوای پیش پیش کادو بدی اینقدر عجله داری گلم 🙂

هيچ مجبوري نبودي عزيزمگوش نميداد ميرفتي شكايت نفقه ميكرديو نهايت جدا ميشديحيلي بهتر اين زندگيه ك برا ...

چطوری میرفتم عزیزم وقتی حامله بودم؟ بچه رو چیکار میکردم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هيچ مجبوري نبودي عزيزمگوش نميداد ميرفتي شكايت نفقه ميكرديو نهايت جدا ميشديحيلي بهتر اين زندگيه ك برا ...

خیلی خجالت میکشم بهشون حتی الان بگم که من تو این وضعیتم چون اونا نمبزاشتن ازدواج کنم من خیلی احمق بودم حتی یه چیزی از احمق اونور تر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آدما ی قابلیت جالب دارن که کمتر کسی ازش خبر داره

همه آدما ی دکمه ای رو گردنشون دارن به اسم دکمه سیکتیر که قرمز رنگ هم هس هر وقت احساس کردین یکی باعث ازار و اذیت روح و روانتون میشه اون دکمشو بزنید و آرامش رو بزندگیتون دعوت کنید

تا درودی دیگر به درود

مهم نباشه برات فکر کن یه ادم که از کوچه عبور میکرد این حرف و‌گفته بعضی خانواده ها عادت دارن تو ریز به ریز همه چیز دخالت کنن 

میگن عشق عین عشقه میمونه هربار یه قسمتی از قلبت و تصاحب میکنه اونقدر دور قلبت میپیچه تا به مرز خفگی برسونتت همه ما زمانی این عشقه رو تجربه کردیم ولی بعد مدتی به این نتیجه رسیدیم راه درازی رودر پیش داریم تا این گیاه مسموم رو از عواطفمون دور کنیم تو این راه بارها زمین خوردیم و بلند شدیم تو تنهاییامون غرق شدیم تو خودمون شکستیم ولی این راه و پشت سرگذاشتیم                               اخر این راه هممون به ادمی رسیدیم که عاشقش نبودیم ولی دوسش داشتیم این دوست داشتن بد فلسفه ای داشت ذره ذره قلبمونو تسخیر کرد ولی تا اخر عمر همراهمون بود        

کار ندارم تا الان هیچی نگرفتن ولی خو سیسمونی با عروسه حالا شما ندارین خیلی جزئی بگیرین یا کلا نگیرین ...

اینو کجای دنیا‌نوشته که سیسمونی با عروس بیچاره است؟؟؟؟بچه مال دو‌نفر دیگه است چرا باید خانواده دختر یا پسر سیسمونی بدن؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40