2777
2789
عنوان

ایرانی های خارج از کشور چرا از همدیگه بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 26 پست

اینجا هم خیلیا بدشون میاد از هم میخوای اونجا نیاد ؟!😁

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

ایرانی مهاجر دیدی فرار کن اینو وقتی مدتی خارج کشور باشی متوجه میشی

😄😄😄😄

مخصوصا تازه واردان. عجیب چترن. فکر میکنن الان قدیمیا  پول پارو میکنن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پول نیست همدیگرو بدبخت میکنن زمانی میفهمی که دیر شده برای کار شوهرم چندسال کشور دیگه زندگی میکرد ...

واقعا قبول دارم میدونم چی میگی 

من دوستم تازه مهاجرت کرده بود ،رزومه عالی ،کار تو شرکت پیدا کرده بود ،یه همکار ایرانی داشت علناا زیرابشو میزد یا پای تموم کارا و پروژه ها اسم خودشو میزد تا جایی که دوستم میخواستن اخراج کنن ،خودش اومد بیرون از اون کار ولی بعدش هر جا ایرانی میدید فرار میکرد 

الانم عکس میذاره اینستاگرام دوستاش هر کدوم از ملیت های دیگن ،یه دونه ایرانی یا فارسی زبون بینشون نیست

واقعا قبول دارم میدونم چی میگی من دوستم تازه مهاجرت کرده بود ،رزومه عالی ،کار تو شرکت پیدا کرده بود ...

ایشالاه مهاجرت کردی ساده نباش 

با کسی تعارف نداشته بیشتر بدبختی ایرلنیا از تعارف و رودروایسی 

با زبونبازی و تظاهر و ریا هم خام نشو تیزبین باش

واقعا قبول دارم میدونم چی میگی من دوستم تازه مهاجرت کرده بود ،رزومه عالی ،کار تو شرکت پیدا کرده بود ...

ببینن ساده ایی زیرابتو میزنن جاتو ازت بگیرن 

کسی‌ساده باشه تو سرشم میزنن نونشو ازش میگیرن 

ببینن ساده ایی زیرابتو میزنن جاتو ازت بگیرن کسی‌ساده باشه تو سرشم میزنن نونشو ازش میگیرن

دقیقا

خصوصا وقتی میبینن تنهایی با سیستم اشنایی نداری هنوز اضطراب اول مهاجرت داری ،جا نیوفتادی ،خییلی سواستفاده میکنن

دقیقاخصوصا وقتی میبینن تنهایی با سیستم اشنایی نداری هنوز اضطراب اول مهاجرت داری ،جا نیوفتادی ،خییلی ...

ی خانواده ایرانی که سالها مهاجرت کرده بودن نزدیکی ما  بدون اینکه متوجه بشم زنش چسبید بمن و طرح به اصطلاح دوستی 

خنده های چندش مصنوعی زبونبازی دروغی قربونت برم فداتشم الکی   چنان بلایی سر ما اورد سادیسم داشت انگار جاشو تنگ‌کرده بودیم بعد مدتی تیکه مینداخت چرا اومدید برگردید اینجا خوب نیست فلان و بیساره 

چرا ایرانیا میان بهشم میگفتیم خب بده خودت برگرد

چنان فشاری میشد انگار ارث پدرشو خوردیم 

بعضی مهاجرا خیلی ادما خطرناکین فکر کنم اختلال شخصیت دارن 

اولشم از راه زبونبازی و تعارف و مهربونی مصموعی وارد میشن 

دقیقاخصوصا وقتی میبینن تنهایی با سیستم اشنایی نداری هنوز اضطراب اول مهاجرت داری ،جا نیوفتادی ،خییلی ...

کاش فقط سواستفاده کنن چنان ضربه هایی میزنن تا سالها اثراتش میمونه

ی خانواده ایرانی که سالها مهاجرت کرده بودن نزدیکی ما بدون اینکه متوجه بشم زنش چسبید بمن و طرح به اص ...

وای چه ادم عوضی ای بوده🤦‍♀️🤦‍♀️😑واقعا بعضیا بیمارن ،خدا دور کنه از ادم،همچین آشغالاییو

وای چه ادم عوضی ای بوده🤦‍♀️🤦‍♀️😑واقعا بعضیا بیمارن ،خدا دور کنه از ادم،همچین آشغالاییو

به شوهرم میگفت زنو بچه خرجی ندارن برای بچت نمیخواد اینکارو کنی نمیخواد خرجشون کنی  چرا بچتو میفرستی فلان مدرسه بعد بچه خودش بهترین مدرسه خصوصی 

وقتی شوهرم بهش میگفت چرا خودتون بچتو فرستادی مدرسه خصوصی یا فلان کارو که بمن میگید انجام نده ،انجام میدی ، میگفت بچه من نمیتونه بین بچه های اراذل مدرسه معمولی بره !

ی ادمای خودخواه و بشدت حسود این تازه رفتارای عادیشون بود یعنی دعوتشون میکردیم در حالت عادی اینجور حرف میزدن ،حرفای عادیشونم با خودشیفتگی بود 

بعد میدیدم دیگران نصیحتش میکنن اول دقت میکرد ببینه اون طرف خودش همون نصیحتی که میگرو  انجام میده یانه 

اگر اون شخص نصیحت خودشو انجام نمیداد چننننان بلایی سرش میورد درصورتی که خودش دیگرانو نصیحتی میکرد که خودش دقیقا برعکسشو انجام میداد 

اختلال شخصیت داشتن و بششششدت حسود با اینکه وضع مالی خوبی داشتن به پایینتر خودشون حسادت داشتن

مریض روانی بودن 

بسختی از شرشون راحت شدیم اینجور ادما عین کنه میچسبن طلبکارم هستن ارث پدرشونو میخوان 

انگار بقیه بهشون بدهکارن