2777
2789
عنوان

همکلاسی عوضیم سر به سرم گذاشته یبار کارم به پلیس کشیده شد

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش قهر کردم قول داد دیگه نکنه ولی بشدت ازش متنفرم فقط برای اینکه تنها نباشم باهاشم

ی دوست دیگه سعی کن پیدا کنی

بابا چرا می ترسید. ما ادمیم

باید ایتقدر دوست پیدا کنیم تا بلاخره یکی که بهمون میخوره بمونه برامون صمیمی شیم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خیلی عصابم خورده ازش متنفرم تو واقعیت حالم ازش بهم میخوره اما نشون نمبدم

تنهایی خیلی بهتر از بودن با همچین آدماییه

ببین یه جا یه جوری زمین میزنتت که حالت از همه ی آدما بهم میخوره. شاید اگه با این قطع رابطه کنی یه دوست خیلی عالی پیدا کنی.

به عنوان کسی که سال ها دوست های عوضی و سمی داشته بهت میگم

کاربری دست دو نفره. 

میدونه واکنش شدید نشون میدی که اینکارا رو میکنه. همین الان بلاکش کن. اعصاب و روانت رو که از سر راه ن ...

تنهایی نمیتونم وگرنه زودتر واکنش نشون میدادم ازش متنقزم 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

تورو بازیچه خودش کرده باهات میخندهاینقدر ساده نباش دختربهش بگو خوشت نمیاد از این حرکتا

من دوتاشو گفتم 

کثافت اشغال خودش و قیافش خنده داره بقیه رو مسخره می‌کنه 

ی دوست دیگه سعی کن پیدا کنیبابا چرا می ترسید. ما ادمیمباید ایتقدر دوست پیدا کنیم تا بلاخره یکی که به ...

آخه دیگه کسی نیست ،یکیشون گیزاییش خیلی ضعیفه اونم خودشو بالا می‌دونه همرو مسخره می‌کنه دختر دیگه نیست 

تنهایی خیلی بهتر از بودن با همچین آدماییهببین یه جا یه جوری زمین میزنتت که حالت از همه ی آدما بهم می ...

خیلی درست میگی 

از فردا دیگه باهاش کاری ندارم حالم ازش بهم میخوره متنفرم ازش 

تو خیال میکنی اون دوستته ولی اون فقط واسه اینکه مسخره بازی کنه و بهت بخنده، بهت نزدیک شده

اره درست میگی منم عین اشغال میزارمش کنار