ژوآنیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 2674 عنوان فقط با نهایی خوندن میشه 15 الی 20 درصد زد هر درسیو❓ 167 بازدید | 24 پست تجربیخوندم پارسال با ۲ ساعت میانگین خوندن واسه نهایی هر درس و ۷ الی ۱۲ زدمبنظرتون اگر سفت و سخت نهایی رو بخونم میتونم این درصد ۱۵ تا ۲۰ و کسب کنم؟ عااااااای،من علیه گرایلیمه،شما مره نشناسنی 1404/08/05 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryambbbbbkk عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 2510 خیالتو راحت کنم نهایی بدون کنکور هیچ فایده نداره نهایی نوزدهم باشه معدلت کنکور و خراب کنی فایده نداره
p16 عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2324 معلم میگفت اگه نهایی بالا ۱۸ بشید و میتونید ۳۰,۴۰ درصد بزنید حتی (برای رشته ریاضی)
hhhhhhhhhhelia عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 101 خب چرا؟ تو با خوندن کنکور و روزی دو ساعت نهایی نه تنها میتونی نهایی نمره بالا بگیری بلکه کنکور هم درصد بالا بزنی
killera عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 994 شاید بستگی به کنکورش داره و درس به درس متفاوته مثلا حفظیات شیمی رو باید بجوی عملا واسه فیزیک ریاضی شاااید بشه زیستم نمدونم
p16 عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2324 خیالتو راحت کنم نهایی بدون کنکور هیچ فایده نداره نهایی نوزدهم باشه معدلت کنکور و خراب کنی فایده ندار ... دقیقا من رفیقم با سهمیه هم نتونست قبول بشه اونم رشته ریاضی
ژوآنیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 2674 خیالتو راحت کنم نهایی بدون کنکور هیچ فایده نداره نهایی نوزدهم باشه معدلت کنکور و خراب کنی فایده ندار ... نهایی معدل ۱۹ تراز ۹۰۰۰ به بالا میدهکنکور و اگر خراب هم کنم تراز میشه ۵۰۰۰میانگین تراز میشه ۹۰۰۰×۰/۶=۵۴۰۰۵۵۰۰×۰/۴=۲۲۰۰میانگین میشه ۷۶۰۰پرستاری ازاد میارممگه اینطور نیست؟چطوری میگی نمیشه عااااااای،من علیه گرایلیمه،شما مره نشناسنی
maryambbbbbkk عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 2510 من دوستم نهاییشو ترکوند از بس بالا بود ترازش بالای نه هزار کنکور خراب کرد پرستاری ازاد قبول شد خودت میدونی
maryambbbbbkk عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 2510 نهایی معدل ۱۹ تراز ۹۰۰۰ به بالا میدهکنکور و اگر خراب هم کنم تراز میشه ۵۰۰۰میانگین تراز میشه ۹۰۰۰×۰/۶ ... پرستاری ازاد؟ اگه هدفت پرستاری ازاده راحت میاری من فکر کردم هدفت رشته تاپه
ژوآنیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 2674 من دوستم نهاییشو ترکوند از بس بالا بود ترازش بالای نه هزار کنکور خراب کرد پرستاری ازاد قبول شد خودت ... منه بده پرستاری ازاد؟من دوس دارمش عااااااای،من علیه گرایلیمه،شما مره نشناسنی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23305 من دوستم نهاییشو ترکوند از بس بالا بود ترازش بالای نه هزار کنکور خراب کرد پرستاری ازاد قبول شد خودت ... فقط نهایی خونده بود؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23305 پرستاری ازاد؟ اگه هدفت پرستاری ازاده راحت میاری من فکر کردم هدفت رشته تاپه میتونست پیراپزشکی هاهم بره؟یا نه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
maryambbbbbkk عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 2510 منه بده پرستاری ازاد؟من دوس دارمش والا ادم ی سال میخواد جونشو بزاره لااقل ی رشته خفن بیاره پرستاری سخته