greengage مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1863 عنوان اگه پول داشتین آیفون میخریدید یا طلا🥲 37 بازدید | 5 پست من ک ندارمولی کلا سواله برامآیفون برای پولداراس ولی خب ادم نمیتونه تا ابد حسرت داشتن چیزی که خیلی دوس داشتو بخورهدرسته طلا سرمایه میشه و سود ولی خب ادم مگه میشه از آرزوهاش بگذره مثل ایفون🥲🥲 مثلا من 16پرو خیلیییی دوس دارم امروز | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kale_kharab عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 416 آیفون دوست ندارمطلا هم دوست ندارم 《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6027 فقط برام سواله چرا انقدر عشق ایفون دارید عجیبه واقعا۷سال ایفون داشتم واقعا اذیت شدم باطری بشدت مزخرف نه کلاس نداره نه هیچی دیگههههههه لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4468 اصلا آیفون دوس ندارمپولشو داشتم میدادم سامسونگ اولترا میخریدم آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
greengage مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1863 فقط برام سواله چرا انقدر عشق ایفون دارید عجیبه واقعا۷سال ایفون داشتم واقعا اذیت شدم باطری بشدت مزخرف ... بخاطر دوربینش فقط🤣😑من خودم اهل شو آف و پز نیستم ولی عکسا کیفیتش خداست با این