2821
2789

من وقتی میگم با یه روانی تو یه خونم برای دقیقا همین چیزاست

من دلم نمیاد نسبتمو با این شخص بگم انقد ازش متنفرم بدم میاد ولی متاسفانه من دخترشم🤷🏼‍♀️

شروع کرد فحش دادن شاید بگید دلیل خاصی داشته؟!بخدا که نه فقط پستچی کارتمو اورد خودمم خوابو بیداری بودم😐😂

بعد من رفتم اتاق چون مثه مریضا میاد صدای گوشی و تیویو همزمان بلند میکنه

بعد من رفتم اتاق داداشمو صدا کردم بره مغازه برام

گفت اره برو اتاق بر.. براش😐گفان این حرفا سختمه چون این حرفا لایق همون ادمه نه اینکه به من زده بشه ولی خب وقتایی که عصبیم میخوام یجا بنویسم

بعد دو ساعت بعد که مامانم بهش گفت چرا همچین غلطی کرده انکار کرد و حتی یه نفرین بد خودشو کرد که اگه به من چیزی گفته باشه(همیشه همینه،حتی گاهی مثلا میاد چراغ خاموشو روشن خاموش میکنه میره اتاق منو فحشم میده😂میگه چراغو روشن گذاشته بود😐برای این خاموش روشن کرد صدای کلید پریز بره)

پریشب خونه عمم بودم زنگ زده عمم خاموش بوده زنگ زده دخترعمم،مرتیکهههه بیغیرت،یه بیغیرتیه که دومی نیست تو دنیا پس ککش نمیگزه کی کجاست حتی زنش فقط زنگ زد که بخواد از من اتو بگیره وقتی برگشتم خونه زر مفت بزنه وحشی گریو کتک راه بندازه یا دوباره بقیه رو تحریک کنه بیان منو بکشن موش کثیف ترسو همیشه پشت بقیه باید قایم شه

این داستان هرروز منه هرروزش سر دسشویی حموم حتی لامپ روشن کردن لباس پوشیدن خواب بیداری سرکار نرفتنننن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: