2777
2789

امروز خانمع کتابفروش ته دلم خالی کرد😭💔تازع ثبت نام کردم کلی شوق ذوق توهمون دانشگاهه انتخاب واحد کردم ثبت نام کردم پول پرداخت کردم فلان اما وقتی اط دانشگاهع اومدم بیرون برم از گتابرفروشی کتاب بخرم گف ترم یکی اینا گفتم ارع گف رشتت گفتم انسانی گف وای چرا پس حسابداری رفتی برات سختع و توش میمونی طبق تجربع ۸ سالع من خیلی از انسانیا ک رفتن پیام نور حسابداری توش موندن یا ترم بعدش رشته عوض کردن یا نرفتن چون کلاساش غیر حضوریع آمار و ریاضی این مباحث هم دارع ریاضی انسانی هم ک خیلی سخت و سنگین نبودع ممکنع این رشتع برات سخت باشه

اینا خیلی حالم گرفتع شد فق بابغض نشسم ت اسنپ برسم خونع دلمو خون کردمن پولشم ب زور جور کردع بودم

واقن حسابداری خیلی حساب کتاب دارع؟؟؟کسی خوندع؟میدونع اصن؟

همه رشته ها همینن

بیخیال

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشته ام حسابداری بود اگه علاقه داری برو خواهشا و حرف کسیو گوش نکن آمار و ریاضی داره ولی کتاب تخصصیش حسابداری هست که خیلی شیرینه بعدشم همه رشته ها سختی داره 

گناه من سادگی بود .

قرار حرف هر آدمی روت اینقدر تاثیر بزاره؟ چطوری میخوای زندگی کنی؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

ببین داداش من رشته حسابداری هست تو دانشگاه فردوسی مشهد رشته اش ریاضی 

تو کلاسشون دانشجو هم از تجربی هم از ریاضی هم از انسانی دارن . انسانی ها هم موفقن فرقی نداره به تلاششون بستگی دارع

فقط تفاوتش اینه تجربی و ریاضی بعضی از مباحث رو از قبل میدونن مخصوصا ریاضی . ولی انسانی ها پیش زمینه  کمتری دارن . که می تونی اون چیزهایی که استاد میگه رو یاد بگیری فقط کافیه تلاش کنی 

انسانی هاشون هم خیلی خوبن

زیاد فرقی نداره از چه رشته ای رفته باشی نگران نباش

صدِت رو بزار تو می تونی گلم

موفق باشی عزیزدلم 🥹🫀

به خدا توکل کن امید داشته باش خانم حسابدار😘🙃

خب میدونم مگ خیلی سختع و سنگینع مطالبش؟یا راحت میشع یادگرفت؟

من رشته ام ریاضی بود و بعد تو دانشگاه حسابداری خوندم 

به نظر من راحته .اصلا سخت باشه مگه چقدر سخته خودتو دست پایین نگیر و برو

گناه من سادگی بود .