2777
2789
عنوان

یعنی اینجا ن کسی گواهینامه داره ن امتحان شهری داره یا داده

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 97 پست
ای بابا میگم من کلیپا تو گوگل سرچ میزنم چقدر اموزششون با مربی من فرق داره مربی من اصلا نکات ریز نمیگ ...

بعضی مربیا اصن خب نیست مربی هم خب نبود هیچی یادم نداد فقط با گوشی حرف می‌زد شوهرم یادم داد 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی وقتی تابلو ممنوع ببینم برلی دور زدن ممنوع باید بگم ؟

هم اون و هم روی خیابان رو اگر نگاه کنی بعضی جاها خط ممتد کشیده ولی جلوی کوچه های ورودی به خیابان نه ممتد نیست خط تیکه تیکه هست اون جایی که ممتد باشه دور زدن ممنوع هست سایر جاها آزاد 

البته فکر کنم تا الان آزمون داده باشی خوب بود؟؟

هم اون و هم روی خیابان رو اگر نگاه کنی بعضی جاها خط ممتد کشیده ولی جلوی کوچه های ورودی به خیابان نه ...

رد شدم اصلا خوب نبود یعنی همه رو ک دفعه اولشون بود رد کرد اصلا افسرش خوب نبود ی خانم قبول کرد درصورتی ک حتی ی قدم ماشین نتونست جلو ببره چند دفعه خاموش کرد پشت هم ولی قبولش کرد! چقدر ماشیناشون هم داغون و خرابن اعصابم بهم ریخته ،من با ماشین دیگ بلدم با ماشین امروز واقعا داغون بود اصلا ترمز دستی خراب صندلی گود  اصلا ی وضعی بود کلاچ بد همه جی همه رد کرد 

بعضی مربیا اصن خب نیست مربی هم خب نبود هیچی یادم نداد فقط با گوشی حرف می‌زد شوهرم یادم داد

اعصابم خورده خیلییی  ماشین امتحان داغون و خرابه اصلا نمیشه باهاش حرکت کرد  اصلا نمیشد ی قدم باهاش بری جلو 

رد شدم اصلا خوب نبود یعنی همه رو ک دفعه اولشون بود رد کرد اصلا افسرش خوب نبود ی خانم قبول کرد درصورت ...

فکر کنم با رشوه  و سفارش کردن اون خانم قبول شده 

آره خیلی کلاژ این ماشین ها بد هست برای اینکه خاموش نکنی خیلی کم پات رو از روی کلاژ بردار و زیاد گاز بده البته نه در حدی که خیلی صدا داشته باشه این طوری خاموش نمیشه 

زیاد هم ناراحت نباش اکثرا بار اول رد میشن من خودم دفعه 4 قبول شدم

اعصابم خورده خیلییی ماشین امتحان داغون و خرابه اصلا نمیشه باهاش حرکت کرد اصلا نمیشد ی قدم باهاش بر ...

اخی چه سخت 🤕

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

فکر کنم با رشوه و سفارش کردن اون خانم قبول شده آره خیلی کلاژ این ماشین ها بد هست برای اینکه خاموش ن ...

اصلا ماشینش داغون و خراب بود ماشین مرلی راحت خودم میبرم میارم تو پارکینگ چیزی نمیشه  پارک دوبل میرم راحت ولی ماشین  اصلا حرکت نمیکرد   کلا داغون بود   فک کنم باید با ماشین داغون تمرین کنی چون حتی مربی پاش روی کلاج اینا هیچ وقت نمیزاشت 

اصلا ماشینش داغون و خراب بود ماشین مرلی راحت خودم میبرم میارم تو پارکینگ چیزی نمیشه پارک دوبل میرم ...

از عمد ماشین آزمون رو دستکاری میکنن دیگه که هی رد کنن پول بزنن به جیب

ماشینش واقعا خراب بود باید با ماشین داغون تمرین کنی ک بتونی ازمون قبول شی

نمیتونی عوض کنی

نمیتونی عوض کنی

چیو عوض کنم ؟من با ماشین مربی بلدم رانندگی کنم اصلا پای مربی روی کلاج و ترمز نیست ولی ماشین امتحان داغون و خراب همه میگفتن   بدترین ماشین اورده بودن برا امتحان ک حتی ب زور راه میرفت 

از عمد ماشین آزمون رو دستکاری میکنن دیگه که هی رد کنن پول بزنن به جیب

بخدا خود افسر هم بلد نبود باهاش  ی تیکه نشست پشتش بلد نبود از بس داغون بود ترمز دستی  سخت پایین میومد اصلا صندلی گود کلاج خراب   تا یکم پات رها میکردی خاموش میشد صدا گازش زیاد اصلا  همین ک ماشین حرکت میدادی کلی کار شاخ بود فک کن ی نفر جلو چشم هممه ماشین نتونست تکون بده چند بار خاموش کرد گفت قبولی همه شاخ دراوردن !

چیو عوض کنم ؟من با ماشین مربی بلدم رانندگی کنم اصلا پای مربی روی کلاج و ترمز نیست ولی ماشین امتحان د ...

خب چند نفر بشید اعتراض کنید ماشین درست و حسابی بیارند