2777
2789
عنوان

یعنی اینجا ن کسی گواهینامه داره ن امتحان شهری داره یا داده

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 97 پست
ممنون از ت مرسی ک توضیح دادی

فدات گلم 😘😘

من اولش خیلی ذوق داشتم ولی دیگ‌ندارم خیلی عجله نکن برای گرفتنش بذار با حوصله پیش بره اصلان استرس نداشت باش🥰

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ بد مگ کسی گند بزنه ب ما میگ درستش کن😕😑

اره نفر قبلی خراب کنه اگ بعدش شما باشید میگ انجام بده ولی سمت ما افسرمون خیلی گند اخلاق بودند جواب سلام ب زور میدادند😐😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره نفر قبلی خراب کنه اگ بعدش شما باشید میگ انجام بده ولی سمت ما افسرمون خیلی گند اخلاق بودند جواب س ...

وای چ بد 😕😕😐پس من نفر اول بشینم ک خراب کردنا  بقیه رو درست نکنم😐

فدات گلم 😘😘من اولش خیلی ذوق داشتم ولی دیگ‌ندارم خیلی عجله نکن برای گرفتنش بذار با حوصله پیش بره اص ...

ن اخه چ عجله ای!چقدر اخه کلاس اضافه بگیرم خب کلی پول باید بدی خودمون ک ماشین نداریم برا تمرین مجبورم اضافه با مربی بردارم  میخوام تموم بشه اخه  چقدر هزینه کنی !

وای چ بد 😕😕😐پس من نفر اول بشینم ک خراب کردنا بقیه رو درست نکنم😐

گلم ازکجا معلوم شما نفر اول باشی طبق لیست صدا میکنه

شما دفعه اول قبول شدی

نه نفس دفعه سوم

ن اخه چ عجله ای!چقدر اخه کلاس اضافه بگیرم خب کلی پول باید بدی خودمون ک ماشین نداریم برا تمرین مجبورم ...

اره خدایی اینم حرفی هست 

گلم ازکجا معلوم شما نفر اول باشی طبق لیست صدا میکنه

ای بابا میگم من کلیپا تو گوگل سرچ میزنم چقدر اموزششون با مربی من فرق داره مربی من اصلا نکات ریز نمیگفت که کدوم درست اصلا روشا متفاوته 

چيكار كرديم استرس نگيريم؟؟؟ بابا داشتيم سكته ميكرديم! ما ٤ نفرو كه صدا زد افسر، همگي از ترس رفتيم چپ ...

کلیپ اموزش رانندگی تو یوتوب نگا کردم چقدر فرق داشت اموزش با مربی من نمیدونم کدوم درسته  اصلا کدوم اصولیه! شما فقط طبق اموزش مربی خودت پیش رفتی؟

کلیپ اموزش رانندگی تو یوتوب نگا کردم چقدر فرق داشت اموزش با مربی من نمیدونم کدوم درسته اصلا کدوم اص ...

ما يه معلم داشتيم يه آقاي مسني بود كه خيلي خوب با ما كار كرد

لطفا نترس

همون اول داوطلب شو، ١٠٠٪؜ قبول ميشي

ما يه معلم داشتيم يه آقاي مسني بود كه خيلي خوب با ما كار كردلطفا نترسهمون اول داوطلب شو، ١٠٠٪؜ قبول ...

منظورم چیز دیگ س میگم کلیپای ک تو گوگلن درمورد اموزش رانندگی چرا اینقدر فرق دارن با چیزی ک مربی گفته!اموزش مربی جوری دیگ بوده

واقعا کسی اشتباه بره داد میزنن ؟!!

اشتباه نه ولی من یادم میاد اول استرس داشتم خاموش کردم بعد داد زد سرم بدتر استرس گرفتم دیگه خودم رفتم خیلی بد بود ممکنه یک درصد سر بقیه داد بزنه شما اصلا استرس نگیر 

در مورد خط ممتد هم باید بگی که دور زدن ممنوع هست ولی با اجازه شما انجام میدم همچنین در حریم درب پارکینگ یا کوچه هم پارک کردن ممنوع هست که باید بگی نگی سر همین چیز مسخره رد میکنن