2777
2789
عنوان

طلا بخرم نخرم❓️میگن میخواد ریزش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 61 پست
عجیبه حرفتون برام با شناختی ک از شما دارمیادمه همزمان با من سیسمونی میخریدینطلا 4 خوردی بود من صد مل ...

طلا داره ولی دستش نیس

شوهرم براش تمام سکه خرید 

یه چی بخرم بندازه دیگه 

بعدشم خودت میدونی حقوق کارمندی چقدر ناجوانمردانه هست و چیزی برام جذاب نباشه زورم میاد بخرم 

طلا گزینه جذابی نیس واسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا داره ولی دستش نیسشوهرم براش تمام سکه خرید یه چی بخرم بندازه دیگه بعدشم خودت میدونی حقوق کارمندی ...

دستش خالی نباشه که، حداقل دستبندی النگویی چیزی ...

منکه خیلی طلا دخترم برام مهمه چون بدلی براش نمیندازم اصلا 

سرمایه آیند‌شم میشه انشاءالله خواست سرکار بره همه اینا براش بشه سرمایه 

من یه پیج اینستادارم تاالان درست گفته الان میگه این اصللح فرصته خریده هرچقدرانس بیادپایین ازاون طرف دلارمیره بالاوقتی کف دلاردولتی ۱۰۰تومنه پس تادوماه دیگه دلاربالای ۱۲۰تومنه زلاتادی ماه ۱۳میشه بعداصلاح میکنه روهمین عددالان شمابخربه نظرم ۷ابان نرخ بهره امریکامیادهمیشه بعداون طلامیره بالا

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️