2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موقع سزارین دومم دکتر آشنا بود باهام برام بست

شرمنده یه سوالی دارم خواهرانه درس راهنماییم میکنید؟؟

من خودمم میخوام اینکاروکنم،۳۶سالمه،ولی هم من هم همسرم خیلی گرم هستیم،میگم مشکلی پیش نمیاد برا خانم؟؟

اینکه سرد شه بعد بستن لوله؟؟؟

شوهرت گناه داره یه مدت شما جلوگیری من اونم لذت ببره

نه بابابراش مهم نیس همونجوری میبره دیگه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

خب چجوری پس جلوگیری میکنی؟من خواهرامم 20ساله طبیعی جلوگیریشون قرص نمیخورن

منم ۱۵ ساله ازدواج کردم ۲ سال اول قرص خوردم فقط بقیش طبیعی بوده حتی یه هفته قبل پریودی جلوگیری هم نمیکنیم.

کلا مدلمون جوریه که یه بار میبینی هفته ای سه باره یه بار ماهی دوبار بخاطر مشغله کاری و ذهنی

و دلیل نمیبینم بخاطر ماهی دوبار قرص بخورم

اونم خون ریزی و عفونت دارهومراقبت شدیدمیخواد که اون نخها کشیده نشهوالا این روش برا آپشن های قدیمی خو ...

چندین ساله دارم و خیلی راضیم 

5سال داشتم خودم درآوردم باردارشدم و بعد دوباره گذاشتیم

شرمنده یه سوالی دارم خواهرانه درس راهنماییم میکنید؟؟من خودمم میخوام اینکاروکنم،۳۶سالمه،ولی هم من هم ...

نه ربطی نداره اصلا من همون ادم سابق م 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت