2777
2789
عنوان

خیانت دوران عقد خیلی وحشتناکتر از بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 54 پست
شوهر سابق منم اینو گفتوقتی هفت ماهه باردار بودم چتاشو دیدم زنگ زدم ب دختره و اونم هار هار خندیدـبه خ ...

الهیییی بگردممممممممممممم مننننن الهیییییی دورت بگردم واااای واییی....شک نکن جزاشو میبینه شک نکن ،اره جدا میشم من،ولی خوب خودش واکنشش چی بود اولین بار چتاشو دیدی؟؟

دقیقاااا تازه با اصرار خودش نامزد کردیم

بدترین چیزی که میتونه ی ادم و ب مرز جنون برسونه همین خیانت اونم با کسایی که کتمان میکنن، فک کن من ۱۶  ۱۷ سال میش نامزدم همین بود عاشق منم بود و کل فامیل میدونستن خیر سرش عاشق  لعنتی روانیم کرد همه کاره بود بعدا گنداش اومد بیرون پازلارو چیدم کنار هم دیدم چقد من احمق بودم خداروشکر از شرش راحت شدم انگل 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اقدام کردم واسه جدایی اره،واسه هرچی یه بهونه میاترد وف یلم بازی میکرد

منم تو عقد دارم جدا میشم.

ببین خدا چقدر دوستت داشته که تو عقد فهمیدی این موضوع را. میرفتی زیر ی سقف و میفهمیدی خیلی بدتر و سخت تر بود طلاق. الان به همه میگی نامزد کردمو زدم به هم. همین. 😊

الهیییی بگردممممممممممممم مننننن الهیییییی دورت بگردم واااای واییی....شک نکن جزاشو میبینه شک نکن ،ار ...

گفت چته دوستم و دوستدخترشه من واسطه شدم براشون. 

ببین طلاق بگیر به حرف پدر مادر نکن که بساز بسوز زشته فلانه. 

کسی که خیانت میکنه بازم خیانت میکنه 

بدترین چیزی که میتونه ی ادم و ب مرز جنون برسونه همین خیانت اونم با کسایی که کتمان میکنن، فک کن من ۱۶ ...

وااای الهی بگردم چقدر سختتتت،اینم همینه انقدر خوب و عاشق و موجه و مهربون بود ک همه مثالش میزدن تو این مدت کوتاه ک دیده بودنش،بعد یه بار مواد پیدا گردم تو جیبش یه بار خیانت تو گوشی یه بار علنی دیدم داشت به یکی دیگ امار میداد تو مراسم...بی همه چیزا

منم تو عقد دارم جدا میشم.ببین خدا چقدر دوستت داشته که تو عقد فهمیدی این موضوع را. میرفتی زیر ی سقف و ...

اره دقیقاااا خداروشکر ک تو هم تو عقد مشکلشو فهمیدی هرچند نمیدونم مشکلت چی بوده ولی حتما چیزی بوده ک دل کندی،اره اصلااااا نمیمونم یه ثانیه اخه هیچی ترسناک نبود اونجاش ترسناک بود ک بعد اینکه پیامارو دیده بودم داشت هوچی بازی در میاورد و فیلم بازی میکرد ک من دارم توهم میزنم و میخوام بی ابروش کنم ،حالا چتاش رو گوشی تو دستم بود

موادم میکشه؟

دقیقا به همه چیش فک کردم فقط خیانتش نبود ،سر همین خیانتش بعد اینکه پیامارو دیدم زد زیر داد و بیداد بعد وسط داد زدناش گفت اینی ک من بهش پیام دادم اصلا دختر نیست پسره ،حالا تمیدونم منظورش پسر تر.نس بود چی بود نفهمیدم،از یه طرف یه بار رفتیم بیرون تو پاساژ رفت دستشویی اومد بیرون گفت عشقم من یذره حشیش تو جیبم بوده الان دیدم نیست ترسیدم تو خونتون افتاده باشه خواستم بگم واس من نبوده،از اونطرف من طلاهامو دادم خونه بخره خودشم یه مقدار پول گذاشت ۶دنگ کرد به اسم مادر،از اونور مثلا کافی بود دستامل کاغذیم از دستم بیفته متوجه نشم یا مثلا تو مهمونی واسش میوه برنداشتم یا نت گوشیم روشن بود یه بار یا سر چیزای این شکلی جوری عصبانی میشد و دندوناشو فشار میداد ک وحشت میکردم ،به من میفگ هزار تومن ندارم بعد میفهمیدم ااسه خانوادش خرج میکنه به داداشش ملیونی قرض میده واسه خودش خرج میکنه ...

توکل به خدا عزیزم. ولی حس میکنم برمیگردی بش

نههه اصلا تموم شدس گلم چون مشکلش فقط خیانت نبود ،سر همین خیانتش بعد اینکه پیامارو دیدم زد زیر داد و بیداد بعد وسط داد زدناش گفت اینی ک من بهش پیام دادم اصلا دختر نیست پسره ،حالا تمیدونم منظورش پسر تر.نس بود چی بود نفهمیدم،از یه طرف یه بار رفتیم بیرون تو پاساژ رفت دستشویی اومد بیرون گفت عشقم من یذره حشیش تو جیبم بوده الان دیدم نیست ترسیدم تو خونتون افتاده باشه خواستم بگم واس من نبوده،از اونطرف من طلاهامو دادم خونه بخره خودشم یه مقدار پول گذاشت ۶دنگ کرد به اسم مادر،از اونور مثلا کافی بود دستامل کاغذیم از دستم بیفته متوجه نشم یا مثلا تو مهمونی واسش میوه برنداشتم یا نت گوشیم روشن بود یه بار یا سر چیزای این شکلی جوری عصبانی میشد و دندوناشو فشار میداد ک وحشت میکردم ،به من میفگ هزار تومن ندارم بعد میفهمیدم ااسه خانوادش خرج میکنه به داداشش ملیونی قرض میده واسه خودش خرج میکنه

یعنی میگم ببین راهی هست بتونی مشکلتو حل کنی فعلا ب طلاق فکر نکن الان خیلی خیانت زیاد شده ممکنه بعد ا ...

کی گفته اتفاقا باییید جدا شی از همچین آدمایی 

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2