2777
2789
عنوان

خیانت دوران عقد خیلی وحشتناکتر از بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 54 پست
نههه خوب پروسه ی کات کردن و جدایی از نانزدم خیلی طول کشید و داستان داشت الان حدود یه سال ازش بی خبرم ...

اعتیاد وخیانت دوتاشون دیگه وقیح ترین رفتار یه مرد یا زنه،

همون بهتر جدامیشی،شک نکن و پشیمون نباش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت برم دختر خوش انرژی،اره واقعا همینهههه

خدانکنه عزیزم

یا باید صبر عیوب داسته باشی واین دنیاتو بچه تو خودتو فداکنی وتحمل کنی(چون پدرخوبی هم نخواهد سد،وشما مسعولید بخاطر انتخاب همسرتون،)

یاهم بهترین گزینه جدایی هستش

ایشالا یکی بهتر سر اهت قراربگیره

فقط وقتی آزمایش ازدواج میرید،آزمایش ساده نرید،یه آزمایشی هس اسمشو فراموش کردم نت بزنی میاره،اون آزمایشو بگید بکیرن،هم معاینه میکنن پسررو(مثل معاینه بکارت دختر),

وهم طرف حتی قبلا هم اعتیاد داشته باشه مشخص میشه

البته فک کنم الان دو میلیون باشه ولی ارزششو داره

موفق باشید

دقیقا به همه چیش فک کردم فقط خیانتش نبود ،سر همین خیانتش بعد اینکه پیامارو دیدم زد زیر داد و بیداد ب ...

زر مفت میزنن که پسره

شوهر همسایه بالایی ما یه زن خیابونی و کارتن خواب و اورده بود پشت بوم ساختمون 

رفته بودن داخل اتاق اسانسور وقتی میان بیرون جلوی در اسانسور همکف همسر من باهاشون روبرو میشه 

چند روز بعد همسرم به اقاعه تیکه میندازه که خوب یکی دیگه رو جور کردی واسه خودت و....

اقاعه چی بگه خوبه ؟

میگه نه اون پسر بود بابا

اخه شل مغز باهاش روبرو چشم تو چشم شده میگی پسر بود

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
دقیقا به همه چیش فک کردم فقط خیانتش نبود ،سر همین خیانتش بعد اینکه پیامارو دیدم زد زیر داد و بیداد ب ...

فکرانو بکن این پسر معلومه حیا سرش نمیشه چ راحت از مواد گفته و عصبانیتشم بحاطر مواده هر چی خیره انشالله برات اتفاق بیفته

زر مفت میزنن که پسرهشوهر همسایه بالایی ما یه زن خیابونی و کارتن خواب و اورده بود پشت بوم ساختمون رفت ...

البته واسه خودش بد شد چون من جلو ی خودش و خانوادشو همه گفتم که این به یکی پیام عاشقانه داده و اینا بعد ختدش گفت طرف پسر پس یعنی پسر شما هم چنس گرا و گی هست 😂واسه خودش بد تموم شد