2777
2789
عنوان

سالهای پیش دخترای مجرد اجازه نداشتن اصلاح کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 52 پست
قبول دارید ما دهه شصتی ها پُرمو تر بودیم؟؟ نسبت به الان

آره البته الان از سن کم اصلاح میکنن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

قبول دارید ما دهه شصتی ها پُرمو تر بودیم؟؟ نسبت به الان

اره عکس دخترای دهه شصت ببینی داخل فیس بوک خیلی موهای پرپشتی داشتن دهه هشتاذیا اکثرا موهاشون کم پشته یا جنس خوبی نداره یازود سفیددشده به خاطر استرس

😎💚🐬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عکس دخترای دهه شصت ببینی داخل فیس بوک خیلی موهای پرپشتی داشتن دهه هشتاذیا اکثرا موهاشون کم پشته ...

اره افرین. موهای سرمون هم پرپشت بود. من مدام میرفتم ارایشگاه و میگفتم حجمشون رو کم کن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
با چی براش برمیداری گلم؟

یه مقدار حساس به دردن، از این دستگاه های شیو ابرو و صورت که تازه اومدن گرفتم براشون،میدم دستشون خودشون میزنن. همونا که کوچولو و رنگی هستند .

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خدا حفظشون کنه من که برای تک تک پشم و پیلی پسر کوچیکم جون میدمبزرگه بی موعه

اووخی خدا حفظش کنه💙☺️☺️ بچه های من هر ۳ پُرمو. بااینکه هنوز ۱۲سالشون هم نشده